You are here: Home / Review / Be Happy Di Tepi Pantai

Be Happy Di Tepi Pantai

Hujung minggu telah menjelma kembali. Time untuk rehatkan badan dan minda. Hujung minggu memang best kalau dapat bersama insan-insan tersayang kan. Ada yang suka bersama keluarga sambil melayan kerenah anak-anak atau adik beradik. Untuk daku yang masih single dan anak tunggal pula, kucing-kucing lah yang menjadi mangsa untuk aku menyakat..hehe

Anywa semalam aku dah share cerita RerameUngu menghappykan diri. Untuk entri kali ni pula, aku nak ajak you all berjalan ke sebuah blog milik seorang blogger lelaki bernama Nizam. Mengikut cerita Nizam, antara cara dia menghappykan diri, dia suka ke tepi pantai. Jom kita ramai-ramai ke blog Nizam, tengok apa yang dia buat kat tepi pantai tu…klik NIZAM

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

4 comments

  1. rumah saya sangat dekat dengan pantai…telok chempedak, pantai sepat, pantai batu hitam…meh la puteri datang jalan2…

  2. sama-sama :)

  3. akulahpaklan.blogspot.com dah di delete oleh blogger..

    ni blog yang terbaru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top