You are here: Home / Segmen / SEGMEN: Saya Sayang Ayah

SEGMEN: Saya Sayang Ayah

Sempena Hari Bapa yang bakal menjelma Ahad ini, aku nak ajak you all semua sama-sama memeriahkannya. Pasti setiap diantara kita ada kenangan bersama ayah. Ataupun mungkin ada kata-kata yang hendak kita sampaikan kepada ayah, namun sehingga hari ini ianya terpendam begitu sahaja. Jadi apa kata sempena Hari Bapa ini, kita berkongsi cerita dalam segmen ini. Segmen ini ku namakan SAYA SAYANG AYAH.

Syarat-syarat untuk segmen ini:

1)  Sila follow blog ini (tiada paksaan, namun amat di alu-alukan)

2)  Buat entri bertajuk “Puteri Kasih, Saya Sayang Ayah Saya

3)  Letakkan Banner berwarna pink di atas tu dan linkkan ke entri ni

4)  Karangkan apa sahaja cerita, luahan atau dedikasi kepada ayah yang tersayang. Panjang entri terpulang kat you all.

5)  Sila tag dua orang, kalau nak tag lebih pun boleh (pastikan mereka tahu yer)

6)  Tinggalkan URL entri di kotak komen di bawah

TUTUP: Isnin (20/6/11) pukul 11.59 malam

Setiap entri yang menyertai segmen ini akan ku review dan buat satu special entri untuknya. Jom kita ucapkan terima kasih kat ayah.

Untuk memulakannya segmen ni, aku tag..dua mama yang manis ni

SI MANIS

KAK SAYAMMM

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

18 comments

  1. nak join.. tapi nanti lah buat entry..
    hehehe

  2. okeh dear…akan ku buat
    tengs ya!!!

  3. Selamat hari bapa…tapi pak lan tak join apa2 segmen..jgn ambil hati ya…walau apa2 pun pak lan sokong…

  4. baru je lepas buat entri untuk Hari Bapa… =.=

  5. saya sedang berhempas pulas memikirkan cerita mengenai abah saya…
    ternyata tak banyak yang saya ingat…
    dia sangat pendiam…

  6. selamat hari bapa…

  7. hehe baru siap.. sorry eh lambat sikit sbb busy la dear… btw uLan suka segmen puteri.. so sweet.. byk pula idea nak buat,tpi alih alih simple je.. huhuhu…

    http://ulanweblog.com/puteri-kasih-saya-sayang-ayah-saya/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top