You are here: Home > Sharing > Kek Lapis

Kek Lapis

 

Siapa suka makan kek lapis sila angkat tangan. Ok boleh turunkan tangan tu sebab aku tak nampak pun you all angkat ke tak? hehehe. Kek Lapis memang cantik dipandang dan sedap dimakan. Namun ia memerlukan kepakaran memasak dan daya kreativiti yang tinggi untuk menghasilkan kek lapis yang cantik di mata dan sedap di mulut.

Setakat ni aku belum mencuba buat kek lapis, tapi memang nak sangat membuatnyer sendiri. Ketika berblogwalking beberapa hari lepas, terbaca dalam blog seorang adik comel ni, yang dia tengah membuat kek lapis oreo. Aku pun apa lagi, terus minta adik Aisya resepi kek lapis tu. Dan dengan rajinnya Aisya telah membuat satu entri tentang cara-cara membuat kek lapis oreo.

Ada sesiapa yang nak belajar buat kek lapis tak? Jom kita gi serbu dapur adik aisya yang pandai buat KEK LAPIS OREO

 


About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

6 comments

  1. tak pernah makan lagi perisa nii

  2. hmm yummy :) selamat sambut hari raya idul fitri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top