You are here: Home > Sharing > Page Rank

Page Rank

Hari ni aku agak free, jadi dapatlah aku spend masa sikit untuk blog aku ni. Membetulkan mana yang patut dan menceriakan mana yang terkurang. Sesambil tu ringan je jari jemari ku nak check alexa rank dan page rank. Selalunya bosan je bila check page rank sebab asyik 0/10.

 

Tapi setelah agak lama juga tak check, tengok-tengok hari ni dah melangkah naik sedikit. Happy juga tengok angka ‘0’ tu dah berubah rupa, walau tak jauh meningkat tapi puas la juga dari asyik duk tengok angka ‘0’ je kan.  Kalau you all nak tau berubah menjadi apa, tengok lah gambar kat bawah ni.

 

 

You all dah check page rank belum? Kalau belum you all boleh klik “PAGE RANK CHECKER” . Then masukkan URL blog you all, lepastu klik kat kotak yang tertulis CHECK PR.

 

Mudah je kan. Dah dapat page rank nanti, share la kat sini yer :)

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

35 comments

  1. Faisal 2dayblogger

    Tahniah..keep it up..header blog sgt menarik

  2. waahh..same la kita dear…tahniah to both of us..yeaaah!!!

  3. mantab dech sobat, selamat utk kamu …

    smoga semngat blogging nya makin membara ….

  4. wow! tahniah kak.. dah dapat rank pun dia.. hehe.. google baru update PR awal bulan 8 ni.. adk punya masih lagi 2 tak berubah2 haha..

  5. wah puteri dah naik jd 2??tahniah2 :) hehe

  6. ok, serupe okkkkkk…akakaka…sukenyer ati aku…!!!

    PK, RU, SYIMA…kita memang BEST OKKKK…akakakk

  7. dah lame tak check..rasenye still 2..hehe

  8. tahniah..miss dah check. Telur ayam =p

  9. wah.tahniah ye..blog ZouL pun PR2 gak hehe

  10. Ranking bro jatuh… jadi PR 3 je…

    ada tip x macam mana nak naikan PR

  11. Tahniah PK… dulu sebelum nie pon aku pernah guna WP nie masa tu rata-rata 0/10 .. masa tu aku dah ada 1/10… kalau di teruskan lagi kan.. agak agak berapa rating yang aku ader ek ? — tapi bagi aku sesuatu yang bermula pasti akan berakhir…

    hemmm entah lah

  12. Trima kasih :)

  13. Paklan adalah orang yang paling pemalas nak design blog

  14. PR blog Rojak masih lagi kosong..rilek je siap gelak lagi hahaha

  15. waaaah tahniah ye :D … saya mesti sokong :D

  16. TAHNIAH..PUTERI…TENTU INI AKAN BERI SEMANGAT TAMBAHAN PADA PUTERI UTK TERUS BERBLOGGIN.
    AYIE…TAK BERAPA KISAH SGT TENTANG PAGE RANK ni…ASALKAN TERUS DAPAT BUAT ENTRY DAH KIRA OKEY laa…hahaha…

    • terima kasih ayie..puteri berblog sebagai tempat untuk meluahkan segalanya, page rank dan sebagainya adalah bonus buat puteri :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top