Home > Special Entry > “SEGMEN:Blogwaling Sampai Gila”

“SEGMEN:Blogwaling Sampai Gila”

 

Entri di awal pagi, puteri nak join segmen rakan blogger. Dari hari tu dia gitau puteri yang dia nak buat segmen dan puteri dah berjanji nak join. Janji perlu ditepati kan. Jadi untuk entri ni puteri join segmen MIERA

Syarat-syaratnya:

1. Masih waras tapi sudi menjadi gila dengan sukarela selepas join segmen ini.
2. Wajib follow blog miera==>bukan gila follower tapi untuk tahu perkembangan terkini
3. Buat entry bertajuk “SEGMEN:Blogwaling Sampai Gila” dan letak banner serta linkkan ke entry ini.
4. Dah siap tinggalkan link entry tersebut di ruang komen.

Apa korang tunggu lagi…jom join. KLIK MIERA

 


(Visited 2 times, 1 visits today)

15 comments

  1. ehhh…ada entry baru laa..ermmm segmen lagi…selamat bersegmen puteri… :)

  2. akak. kiwi pun dah join. baru ingat nak jadi yang pertama. hahahaha. 😛

  3. segmen yang kadang memberi manfaat. setiap blog perlukan trafik justru membuat satu kumpulan adalah jalan terbaik selain dapat promote blog dalam satu kumpulan.

  4. Bila la paklan nak join segmen? haha

  5. nak join tp rse mcm x smpat dah..rabu ni baru free sikit..hehe

  6. terima kasih :)

  7. sis, baik2 blogwalking tu..jgn sampai giler sangat tau..nanti mana nak cari kakak yg macam sis lagi 😛

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>