You are here: Home > Spontaneous Thursday > Spontaneous Thursday – Blog

Spontaneous Thursday – Blog

 

 

Kenapa korang berblog???

 

 

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

33 comments

  1. sebab menulis tu seronok :)

  2. saya berblog sebab saya nak membalas dendam terhadap BM saya yang lemah…hehehe…

  3. saje nak menghabiskan mase..

  4. sian blog..hehehe

  5. blog? sape berblog???

  6. heee.adeee2…blog…mengisi masa lapang…

  7. sebab nak mencari kepuasan dalam penulisan sebab dulu pernah fail karangan

  8. tujuan ayie buat blog untuk (1) MENCURAH IDEA JADI NYATA (2)BERKONGSI SESUATU YG AYIE RASAKAN BERMANFAAT.

    sebelum ini idea ayie hanya di curahkan di atas kertas atau buku saja. tapi skrg ayie boleh curah apa saja idea di satu tempat yg SATU DUNIA BOLEH KONGSI MANFAATNYA….hebatkan? :)

  9. sebab nak share2 dgn org2 kan sharing is caring and knl ramai org…. :)

  10. buku yg ayie buat sendiri pun ada…tebalnya kan main lagi..dah macam kamus…ermmm

  11. ntah la sis.. saje suke2 kot.. =)

  12. sy blog sbb malas baca buku cara biasa *manual, hukk…

  13. Blog..hrmm..rasanya blog ni sebab teringin sangat kot nak jadi writer tapi tak berbakat kan..selain itu..isi hati, pendapat semuanya boleh dicurahkan. Tak kira la ada yang sudi membaca atau tidak. Kadang-kadang bila luahkan kat orang, mungkin dia boring nak dengar, baik luahkan kat blog..menjadi pendengar setia..:)

    extra sebab berblog, dapat ramai kawan yang sama2 punya minat yang sama. plus plus extra dapat kakak..kakak kembar pulak tu :P

    • memang kebanyakkan blogger memilih untuk meluahkan segala isi hati di blog. disamping dapat kenalan baru, dapat juga income sampingan. bertuah mereka yang ada pembaca setia. Tulis apa sekalipun pasti ada yang sudi baca dan sudi komen.

      yup dapat adik kembar..hehehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top