You are here: Home > Special Entry > Bloglist : Sahabat Puteri Kasih

Bloglist : Sahabat Puteri Kasih

 

Selamat pagi wahai sayang-sayang puteri sekalian.

 

Hari ini tergerak hati pula nak wat bloglist. Ada sesiapa nak tersenarai dalam bloglist puteri tak?

Photobucket

 

Caranya mudah je:

 

1) Buat entri bertajuk BLOGLIST PUTERI KASIH

2) Letakkan banner yang diatas tu dan tulis ayat di bawah ini

 

SAYA NAK MENJADI SAHABAT PUTERI KASIH

 

3) Siap. Tinggalkan link entri di kotak komen di bawah ini :)

 

Mudah je kan.

 

Faedah join bloglist Puteri Kasih

 

1) Dapat menjadi sahabat  kepada seorang tuan puteri yang sweet. hehehe

2) Hari-hari puteri akan singgah ke blog korang.

3) Puteri akan selitkan blog korang di entri-entri yang puteri publish (bergilir yer)

4) Puteri akan ping entri korang yang best-best ke dalam fanpage puterikasih.com (kalau rajin, silalah like Fanpage PUTERIKASIH.COM)

 

Tarikh tutup : 21/2/2012

 

Maka dengan rasminya puteri bubarkan bloglist yang lama

 

_____________ TUTUP__________________

 

 

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

214 comments

  1. er..cam tu je ke wak.. :).. ok kjap..

  2. okey awak dah siap..huhu…

  3. mekasih mama sayang :)

  4. salam kenal..
    semerbak kasih heee dari cinta..

  5. salam..
    singgah lagi hee… nak kwn juga dg puteri kasih

    http://cahayacinta.com/review/bloglist-puteri-kasih.html

    pstt..klu ada apa2 yg kurg bgi tahu yer.tq

  6. terima kasih sebab sudi join :)

  7. terima kasih sudi join :)

  8. abg ayie mahu masukkkkkkkkkkkk… hahaha :)

  9. trimas Azmi sebab sudi join :)

  10. ala puteri, puteri masukkan blog saya juga yer, saya dah lama senaraikan blog puteri dalam link exchange saya

  11. datang dari blog abg ayie n follow cni..:D

  12. sy mcm x layak join jaa, bW pun ikut sempat sbb bz dgn event, huh…

  13. Akan join jika berkesempatan nanti…

  14. semoga semuanya terlaksana, amin..

  15. salam singgah & salam ukhuwah, terserempak link ini dari blog cahayacinta.com

  16. kalau afzal buat wiken ni..agak2nya sempat lagi kan PK? :)

  17. terima kasih sudi join bloglist puteri :)

  18. wahai kak puteri ku sayang…

    dah siap dah entry nya..

    http://chipmunkandbarney.blogspot.com/2012/02/bloglist-puteri-kasih.html

    ade ape2 lg ttinggal x?

  19. mummy pun nak join gak la…

  20. telah menjoinkan diri dengan tak sengaja…
    maafkan kalu miera bersalah…

    http://miraakim.blogspot.com/2012/02/bloglist-puteri-kasih.html

  21. terima kasih fatma :)

  22. terima kasih Liniey :)

  23. terima kasih cik fiza :)

  24. terima kasih diera :)

  25. Terima kasih cik chempaka :)

  26. Nak join jugak.. Hehehe

  27. ramainye yang buat entry ni. layak lagi ke makteh nak buat ni..:(

  28. terima kasih cikharty :)

  29. terima kasih cik bunga :)

  30. wokey, Sya dah join. :D

  31. terlambat la pulak..hoho

  32. alamak, saya tak boleh tulis entri seperti yang dikehendaki. Sebab iAwani blog teknologi, bukan blog personal. Saya pula tidak ada blog personal. Tidak apalah, janji rajin berkunjung ke sini dan memberi komen. Boleh ya..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top