You are here: Home / E-Novel / Cinta Ini Takdirku Di Penulisan 2U

Cinta Ini Takdirku Di Penulisan 2U

Koleksi Cerpen & Novel Online

Selamat pagi korang. Dah sarapan belum? Puteri baru nak bersarapan ni. Jom sarapan dengan puteri.

Tapi sebelum tu, puteri ada satu cerita nak berkongsi dengan korang semua. Semalam sedang puteri duk melayani karya-karya e-novel di Penulisan 2U, puteri ternampak satu tajuk e-novel yang memang hari-hari puteri tengok di blog puteri.

Akhirnya Cinta Ini Takdirku bab 1 muncul juga di Penulisan 2U. Rasanya puteri dah hantarkan karya puteri ke Penulisan 2U masa puteri mula-mula publish beberapa bab dulu.

Kini e-novel Cinta Ini Takdirku dah sampai ke minggu yang terakhir. Syukurlah karya puteri kali ini mendapat sambutan dari korang semua dan juga berjaya menarik perhatian penerbit novel.

Puteri berharap dengan munculnya E-Novel Cinta Ini Takdirku di Penulisan 2U, lebih ramai lagi peminat e-novel dapat membacanya.

Kalau korang nak tengok karya puteri di Penulisan 2U, apa kata korang klik CINTA INI TAKDIRKU

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

16 comments

  1. hebat la sis.. teruskan menulis.. ramai je yg support sis ni.. =)

  2. tahniah!! nanti nak baca dari bab 1 kat blog sis.. tak berkesempatan lagi.. ;)

  3. Rajin puteri menulis eh.. Akak ni dulu minat gak dengan penulisan cerpen dan sajak.. Dulu2 pernah berangan nak jadi seorg penulis.. Tapi bila dah bz bekerja dan berumahtangga, lagi la tak sempat nak menulis lagi… Karya2 zaman dulu pun dah hilang entah ke mana… Sayang.. Huhuhu

    • puteri dari dulu lagi dah berangan nak jadi penulis novel kak, tapi sekarang ni puteri cuba buat angan-angan tu jadi kenyataan dengan menulis e-novel.

      Ala takpe, nanti bila akak ada masa terluang, boleh juga menulis e-novel kan :)

  4. salam..
    satu perkembangan cerita yg bagus..semoga penulsian shbt akn segar sllu.amin

  5. pehh.sibuk betul pg td sampai nak bw pun xde masa skg bru ok.. :(.. dah masuk kat penulisan2u memang kat situ novel2 yang terpilih aje.. so putri memang antara yg terbaik lah pengnovel yg pernah kitaorang kenal.huhuh..teruskan2..

  6. tahniah akk. pas ni kua buku plk

  7. tahniah puteri…karya puteri mmg berhak berada di sana sbb karya yg puteri karang punya kualiti. :)

    teruskan berkarya. semoga satu hari nanti novel dlm btk buku pula akan diterbitkan..wahhh :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top