You are here: Home / Spontaneous Thursday / Spontaneous Thursday : My Blog

Spontaneous Thursday : My Blog

 

 

Apa pendapat korang tentang wajah baru blog puteri? 

 

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

23 comments

  1. hhmm..ok je..cuma header luas sangat n lg cbox kat bawah busuk shout tu mcm x center aje.. dari atas menarik bila scrol bawah terlihat yg x menariknya cbox tu.. :)

    • bab header tu, dia tukar2 warna saiz dia lak standard. nak main ngan css tapi aku plak yg busy..hehehe

      cbox tu memang nampak janggal je kan…nanti aku try ubah..memang aku pun geram je tgk cbox tu :(

  2. suka2.. nmpak lebih tersusun dan kemas drpd yg before ni.. dan nama sis kat atas tu.. tukar2 colour.. suka! hehe

  3. simple dan kemas itu yg penting:)

  4. nampak lebih terkini gaya blog puteri berbanding template sebelumnya yg kelihatan old scholl.

    pendek kata..menarik, kemas, dan memudahkn pembaca utk membaca entry2 di blog puteri.

    :)
    :)
    :)

    senyum bertingkat laa..

    • tulah abang ayie…template yang lama macam tak kena je kan

      Tapi masih ada beberapa perkara yang puteri nak edit untuk template baru ini cuma belum berkesempatan :)

      wahh ada senyuman bertingkat la :P

  5. simple & nice..
    x serabut cam blog sy, hoho.. XD

  6. smkin kemas, font ok & loading akses ke blog ni maintain :)

  7. suci ke? hahaha :P

  8. simple dan comel. suka. :))

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top