You are here: Home / Uncategorized / Just For Fun #7

Just For Fun #7

Photobucket

Malam ini bermulanya Segmen Just For Fun pusingan yang ketujuh. Kepada mereka yang namanya tersenarai di bawah ini, sila jawab teka teki yang diberikan sebelum 11 malam 10/3/12 (Sabtu)

1 ) IEYLA
2) JR
3) CALIPH
4) AISYA
5) CHA
6) AYIE ABAS
7) AZMI KHAN
CIK KIWI

Saiz aku mampu sebesar dan menyerupai dirimu namun aku tidak memiliki berat walau segram sekalipun.

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

7 comments

  1. teka-teki ni macam susah je.. tapi gua tetap jawab lah… bayang2 kot.. :)

  2. puteri..nanti ayie beri jawapannya yer..kena ambil masa nk memikir jawapannya :)

  3. bayang-bayang ke sis? yela, bila berada di kedudukan yang betul bayang-bayang tu akan jadi sama besar dengan kita. dan of course la bayang-bayang tu menyerupai kita kan? dan satu lagi, bayang-bayang mana ada berat.. betul tak sis?

    klau ada jwpn lain dikira jugak x sis? hehe.. susah ni..

  4. cam susah je soklan nih..
    ok saye try je ek..

    my ANSWER: awan

  5. skali baca trus dpt jawapan tapi x pasti plak..
    so, klau ikut logik.. sy jawab, bayang-bayang :)

  6. ayie cuba jawab bayang-bayang

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top