You are here: Home / Segmen / Just For Fun #9

Just For Fun #9

Photobucket

Hanya tinggal lagi satu pusingan untuk minggu depan sebelum segmen Just For Fun ini melabuhkan tirainya.

Para peserta yang tersayang yang namanya tersenarai kat bawah ini…korang dah bersedia untuk soalan minggu ini?

1 ) IEYLA
2) JR
3) CALIPH
4) AISYA
5) AYIE ABAS
6) AZMI KHAN

Cuba lihat gambar di bawah ini dan teka nama buah tersebut.

Selamat meneka :)

Tarikh Tutup : 31/3/12 jam 11 malam

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

16 comments

  1. macam buah blueberry tapi kenapa hitam awak?..hahaha..blacberry ke?..hahaha.. buah blueberry lah.. :)

  2. buah yg ada kat malaysia ke ni sis?

  3. macam blackberry pun ada jugak ni.. hmmm

  4. buah pe ni kak??
    rase cam penah rase tp xthu name..

    ANSWER: blackberry fruits :)

  5. agak susah jugak nak teka puteri..kena ambil masa memikirkannya..hehe :)

  6. hm buah apa ni? *kalu tuan blog jawab means jawapan dah ada la kan? ;p*

  7. ayie teka puteri….weeeeee :D

    buah beri.

  8. terpikir 2 jawapan yg hampir2.. apa2 pun, jawapan sy blackberry :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top