You are here: Home / contest / Lelaki Kacak

Lelaki Kacak

Lelaki Kacak | Lelaki kacak? Apa sebenar maksud lelaki kacak? Apakah ciri-ciri seorang lelaki kacak? Bagaimana untuk menilai seseorang lelaki itu kacak? Segi rupa paras, perwatakan, cara lelaki itu berbicara atau dari segi dalamannya? Jom kita kupas isu ‘LELAKI KACAK’.

Bila disebut lelaki kacak, pasti dalam minda kita dah tergambar seseorang yang tampan dan rupawan. Terbayang-bayang wajah-wajah pelakon kacak seperti Fahrin Ahmad, Aaron Aziz dan Adi Putra. Mungkin ada juga yang terbayangkan hidung mancung si hero hindustan ataupun badan sasa seorang model yang mempunyai badan ketak-ketak macam Abang Ben Ashaari..hehe

Namun adakah rupa paras yang tampan dan mempunyai badan idaman sudah cukup untuk mengelarkan atau melabelkan seseorang lelaki itu sebagai kacak?

Bagaimana pula dengan lelaki yang memiliki suara yang menggoda dan romantis? Bolehkah mereka turut digolongkan dalam kategori lelaki kacak? Suara mereka pastinya boleh membuat seseorang wanita cair setiap kali mendengarnya kan.


Ada juga yang menilai kekacakkan seorang lelaki dari personalitinya dan keperibadiannya. Seorang lelaki yang bertanggungjawab, menitikberatkan soal agama, berkerjaya dan mampu menjadi pembimbing juga dipandang kacak oleh kebanyakkan wanita masa kini.

Secara kesimpulannya, setiap orang pasti ada pandangan tersendiri bila mengupas isu Lelaki Kacak. Namun pada pandangan puteri, yang membuatkan seseorang lelaki itu kacak adalah keperibadiannya yang seringkali disenangi setiap individu yang mendampinginya. Rupa paras seseorang pula adalah bonus untuk melengkapkan pakej seorang LELAKI KACAK.

Korang mesti tertanya-tanya kenapa puteri buat entri lelaki kacak kan? Sebenarnya puteri tertarik untuk menyertai CABARAN SEO LELAKI KACAK yang dianjurkan oleh EARNCENT.COM

Ditaja oleh SEO AppsMuaz Lelaki KacakOhcikgu.comBloggerWanita.comCyza Sector,LelakiAcai.com Sabreehussin dot comAbrablog.com dan AhmadFaizal.com.

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

62 comments

  1. hehe..semua letak gambar lelaki kacak tu ye. hehe..

    apapun, harap leh update barisan semua penaja nanti ye. Salah satu syarat mudah untuk join contest ni. Tak susah kan? Just copy paste aje senarai penaja tu.

  2. yup, rupa kacak tu bonus jaa.. klau salahguna x guna satu sen pun…

  3. rupa itu bonus.. yg penting hati.. betul tak sis.. hehe

  4. Apa definasi kacak???
    Segak dan bergaya bukan???
    Kalo gitu aku pon kacak…

    Jemput singgah ke blog Koding…

  5. Shah iskandar adooo?????HHEHEHEHEHHE

  6. saya….no komen…ngeh3…jom pekena ruti arab dulu… :)

  7. dulu ayie pernah masuk contest yg di anjurkan EARNCENT.COM dan menang..skrg giliran puteri pulak…mana tau menang jugak nanti… :D

  8. Sayalah lelaki kacak dambaan setiap wanita sebab saya baik dan lagi baik.. Kenapa mesti Fahrin Ahmad, Aaron Aziz dan Adi Putra? Aaron Aziz yang tough tu tak mustahil seorang yang gay.. Hihi

  9. bukan awak comel + kacak ke? :P

  10. puteri kena buat entri jejaka sempoi la camni.. :)

  11. wah dah siap entri untuk contest lelaki kacak nampaknya.

  12. setiap orang ada kekacakkan sendiri lah kot..hehe.. apepun semoga berjaya!!

  13. saje nak test SEO..hehehe thank you :)

  14. as salam puteri…

    :D mmg panas betullak ngn keyword lelaki kacak ni kan?hehehe

    mmg kacak tu subjektif…ada yg sukakan wajah asia,ada yg suka latino…terpulang

    janji hati mau baik..betul tak?

    • slm malam hafiz

      ha ah semakin hari keyword lelaki kacak ini semakin panas..hehehe

      betul..yang penting hati yang kacak.. itu menjadi pilihan kebahagiaan :)

  15. selamat berjaya. masa masih lg panjang utk tentukan pemenang.
    semua lelaki kacak. kalu tidak pada paras rupa..sudah pasti kacak pada budi bahasa

    • terima kasih…ha ah masih panjang lagi..peluang masih terbuka pada semua

      betul…kacak pada budi bahasa itu yang lebih penting :)

  16. Ramai yang masuk, tapi blog puterikasih masih di first page. Susah nak beat jugak ni

  17. A. Aziz tu mmg sah2 dah lelaki kacak …

  18. Bestkan andai aku menjadi lelaki kacak. Hehehe Semoga sukses ye :)

  19. Ade can menang ni…seronok plak bace pasal lelaki kacak ni…idea encik titan memang best…gud luck

  20. ramai masuk ni.. lelaki kacak adalah keyword hanagt sekarang

  21. gambar-gamabar tu memang kacak-kacak

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top