You are here: Home / Segmen / Berakhirnya Segmen Just For Fun

Berakhirnya Segmen Just For Fun

Photobucket

Akhirnya segmen JUST FOR FUN melabuhkan tirainya setelah lebih dari sepuluh minggu ianya berlangsung di blog puterikasih.com

Kepada semua yang telah mengambil bahagian sejak dari minggu yang pertama lagi, terima kasih puteri ucapkan. Dan tahniah kepada 6 orang peserta yang berjaya menjawab kesemua 10 soalan mingguan segmen ini.

Berikut adalah Pemenang SEGMEN JUST FOR FUN

Tempat Pertama : AISYA (9 markah)
Tempat Kedua : CALIPH & AYIE ABAS (8 markah setiap seorang)
Tempat Ketiga : AZMI KHAN & JR ( 6 markah setiap seorang)
Tempat Keempat : IEYLA (5 markah)

Tahniah korang. Dan terima kasih sesangat sebab support segmen ini sampai ke akhir.

Kepada korang berenam yang namanya tersenarai di atas, harap dapat hubungi puteri sebelum hari ahad ini untuk urusan hadiah.

Korang boleh pm puteri di FB ataupun hantarkan email pada puteri kat pkasih25@gmail.com. TQ

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

18 comments

  1. yeayyyyy..puteri memang awesome laa…ada2 jer idea yg menghargai pembaca blog puteri kasih.com nih….

    tahniah puteri…walau sibuk masih sempat buat segmen mengujakan nih… :)

    • masa mula2 wat segmen ini memang tgh free..namun nasibbaik sempat juga habiskan walaupun kebizian melanda…thanks sudi support yer ayie

  2. im so hepi sbb berjaya join sampai abis.. congratz kpd semua especially juara *aisya :)

    owh, hampir terlupa ada gift.. gift apa ek? hikk…

  3. congrats kepada semua winner…

  4. wah..tahniah2..hehehe.. ok gua pm kat sini je lah.. :)camne nak pm er?

  5. tahniah kepada pemenang :)

  6. finally..hihi…
    tq kakak…t adik msg ek.. :p

  7. thanks sis.. hehe.. nnti sy pm sis kt fb ye.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top