You are here: Home / Hiburan / Gambar Karpet Merah ABPBH Ke 25

Gambar Karpet Merah ABPBH Ke 25

Gambar Karpet Merah Anugerah Bintang Popular Berita Harian Ke 25 (ABPBH 2011) | Gambar Fesyern Artis Di ABPBH 25 | Baru sebentar tadi telah berakhirnya acara gilang gemilang Anugerah Bintang Popular Berita Harian ke 25.

Pastinya pakaian dan fesyen-fesyen para artis dan selebriti menjadi tumpuan. Jom kita layan gambar-gambar di sekitar Karpet Merah ABPBH ke 25

Untuk entri seterusnya, puteri akan post lebih banyak gambar lagi yer.

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

15 comments

  1. nora danish tak menang laa mlm nih..ermmm

  2. first award je nora danish jd penyampai.. comel sgt.. suke tgk..

    p/s: mmg xsuka btol fasha sandha tu mng..lg2 mention pasal chenta hati die tu, nk buat sakit hati nora danish la tu.. huhu

  3. waa..thun ni x dpt p arena of stars laa..tak dpt shoot gmbr..mohon share ye puteri.tq

  4. suka tengok gambar datok ct n datok K…abph kali ini lebih menarik dengan pengacara kak DD alias…sangatb sporting n kelakar….taniah kepada artis2 yg berjaya…

  5. Nora Danish, i luv you

  6. karpet merah identik dengan para seleb pada suatu ajang penghargaan :D coba pake karpet permadani, atau karpet bulu, mungkin terasa aneh tapi beda lain daripada yang lain,,

    hehe

    linda

  7. wah sama-sama menyangkut tentang interior nih..
    mampir ke website saya yah.. disana banyak info tentang interior lainnya.. :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top