You are here: Home > Hiburan > Gambar Majlis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 25 | ABPBH 2011

Gambar Majlis Anugerah Bintang Popular Berita Harian 25 | ABPBH 2011

Gambar Majlis Anugerah Bintang Popular Berita Harian Ke 25 | Gambar Sekitar Malam ABPBH 2011 | Kehangatan malam Anugerah Bintang Popular Berita Harian Ke 25 masih lagi terasa walaupun ianya telah pun berlangsung dengan gilang gemilang malam tadi.

ABPBH ke 25 masih menjadi topik utama yang dibincangkan peminat-peminat industri tempatan. Dari fesyen para selebriti dan persembahan para artis yang popular sehinggakan ke gosip-gosip panas seperti eh Si A tu berjalan atas kapet merah dengan Si B la.Jadi betul la gosip yang mengatakan mereka tu tengah bercinta eh? Itulah antara kata-kata yang diluahkan para peminat industri hiburan tempatan bila melihat gambar-gambar sekitar malam ABPBH 2011

Di entri ini puteri nak share beberapa keping lagi gambar yang puteri dapat dari blog BEAUTIFULNARA

Kepada korang yang dah menonton ABPBH ke 25 malam tadi, puas hati tak dengan keputusan dan juga persembahan malam tadi? Bagaimana pula dengan fesyen-fesyen para selebriti?

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

12 comments

  1. Tahniah kpd pemenang…

  2. hak menang, tahniah eh..
    tengok cerita kisah perang badar kat tv alhijrah

  3. tahniah kepada pemenang – pemenang terutamanya AA

  4. siapa la yg jalan sebelah Rozita Che Wan tu kan. hehe

    p/s: tiba2 teringat member en. barney terserempak dgn RCW ni kat skolah lama diorang masa dia htr ank dia. ambik gmbr terus tag sume org kt fb. berapi sorang2. adehh.. haha

  5. mcm2 gaya diorg bwk..

    tahniah pada yg menang :)

  6. mcm michael jackson pun ada…ayie terlepas persembahan tu. :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top