You are here: Home / Segmen / Just For Fun #10

Just For Fun #10

Photobucket

Akhirnya segmen JUST FOR FUN sampai ke pusingan yang terakhir. Kepada korang yang tidak pernah jemu menjawab soalan-soalan di pusingan-pusingan sebelumnya, terima kasih puteri ucapkan.

Kepada 6 peserta yang masih setia dengan segmen ini, korang memang the best. So dah bersedia ke untuk soalan yang terakhir ini?

1 ) IEYLA
2) JR
3) CALIPH
4) AISYA
5) AYIE ABAS
6) AZMI KHAN

Soalannya :-

Dalam banyak-banyak kuih, kuih apakah yang orang makan tepinya sahaja? Tengahnya tidak dimakan.

Mudah kan soalannya? hikhik

Jawab sebelum 16 April ini yer.

Nama pemenang akan puteri umumkan pada 17 APRIL 2012.

Good Luck :D

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

8 comments

  1. Sis, jum kita g Big Apple carik donut.. hehe..

    jwpnnya donut la.. =)

  2. Yuhuuu…mestila jawapan die..
    DONUT —>tgh berlubang..mkn angin jela..hihi

  3. hahaha..solan pelik tapi benar ni… manade kuih xle makan tengan kalo bukan kuih donut!.. sbb kuih tu xde isi kat tengah2..kan3.. :)

  4. nk jwb gak bleh..hehehe…kueh donut…

  5. susah gak ssoalan TERAKHIR just fun puteri nih…ermm

    tapi ayie terfikir kuih donat…itu ke jawapannya puteri?

    KUIH DONAT…jawapan ayie :D

  6. ada satu jaa kuih bole mamam cmtu.. so, jawapan sy kuih donut :)

  7. kuih ape la tu gamaknya..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top