You are here: Home / Santai / Video Nenek Menari Shuffle

Video Nenek Menari Shuffle

Video Wanita Berusia 90 Tahun Menari Shuffle | Tadi puteri tengah mencari bahan untuk diupdate, terjumpa pula video seorang nenek berusia 90 tahun sedang menari “Shuffle Dance” kat ohbulan

Terhibur puteri tengok video nenek ini. Walaupun usianya dah 90an namun nenek ini masih bersemangat menari mengikut rentak lagu “Pary Rock Anthem” dendangan LMFAO

Jom kita layan video ni

Agaknya bila kita dah sebaya nenek ni, larat tak nak menari lagi? hikhik

p/s tiba-tiba terasa nak makan ice cream INI..yummy

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

12 comments

  1. With a positive outlook in life we might still be alive and dancing at that age,god willing.

  2. baca tajuk pun dah tergelak.. hehe.. hebat la nenek ni..

  3. orang putih dlm usia lanjut pun masih berjiwa muda… :P

  4. Nenek!!!
    Baik2 sikit…
    Nanti sakit urat…
    Cucu jugak yg susah…

  5. alamak..dsyt la nenek ni..hehe

  6. nenek ni zman muda suka nari2 kt kelab ni, hukk…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top