You are here: Home > Hiburan > Awal Dan Scha Minta Maaf Pada Peminat

Awal Dan Scha Minta Maaf Pada Peminat

AWAL DAN SCHA MINTA MAAF PADA PEMINAT | Awal dan Scha terpaksa memohon maaf kepada semua peminat-peminat mereka kerana majlis perkahwinan mereka tidak bersiaran secara langsung seperti yang dijanjikan oleh stesen televisyen yang mendapat hak penyiaran eksklusif iaitu Astro.

Ramai peminat-peminat yang meluahkan rasa tidak puas hati di laman-laman sosial kerana tidak dapat menonton majlis perkahwinan Awal dan Scha dan sekaligus tidak dapat berkongsi saat kebahagiaan pasangan artis itu.

Menurut Awal, dia mendapat tahu mengenail hal ini dari luahan peminat di twitter, ketika itu Awal sedang bersiap untuk majlis berinai. Namun apakan daya perkara itu berada di luar kawalan Awal dan Scha.

Awal dan Scha berasa bersalah kerana sejak awal-awal lagi mereka telah memberitahu kepada peminat-peminat untuk tidak ketinggalan menyaksikan majlis perkahwinan mereka secara langsung namun sayangnya pihak Astro menghadapi masalah teknikal dan perkara itu tidak dapat diatasi dengan segera.

Scha pula mengharap agar peminat memahami situasi yang telah berlaku.

Kata orang sebagai manusia kita hanya mampu merancang namun segalanya ditentukan olehNYA.

Puteri yakin peminat-peminat Awal dan Scha pasti memahami situasi yang telah berlaku dan akan memaafkan pasangan yang baru bergelar suami isteri itu. Lagipun bukan salah mereka kan.

GAMBAR PERKAHWINAN AWAL DAN SCHA

MAJLIS KAHWIN AWAL DAN SCHA

 

SUMBER

 


 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

23 comments

  1. kesian peminat awal dan scha tak dapat menonton siaran langsung kerana beberapa masalah teknikal…

  2. siaran tertunda ada x

  3. oic, xpe laa nanti msti astro siarankan jgak :)

  4. kt twitter semalam pun ramai yg frust sebab xdpt tgk majlis diorg ni..

  5. tahniah buat mereka

  6. Kesian para peminat Scha dan Awal tak dapat nak tengok secara langsung :D Banyak pulak orang marah kat FB dan Twitter semalam :D

  7. takpe kan ke astro selalu ulang tayang program dia esok lusa ada la tu kot :)

  8. xperla..janji dh selesai urusan..

  9. ha ah..kesilapan teknikal :)

  10. ohhh..patut ramai kecewa..xpala, nnti ada ulangannn jgk

  11. bukan mudah nk diadakan siaran langsung..perlu ada penaja..

  12. bagi aku diorang tak perlu minta maaf. haha..itu hak diorang. bukan hak peminat.haha..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top