You are here: Home > Sharing > Samsung Galaxy S3 Dilancarkan

Samsung Galaxy S3 Dilancarkan

SAMSUNG GALAXY S3 | SAMSUNG GALAXY S3 DILANCARKAN | GAMBAR SAMSUNG GALAXY S3 | Samsung Electronics hari ini melancarkan telefon pintar terbaru Galaxy S3 pada majlis pelancarannya di London bagi mengukuhkan lagi kedudukan syarikat itu sebagai pengeluar telefon mudah alih terlaris di dunia.

Galaxy S3 menawarkan skrin bersaiz 4.8 inci (12.2 sentimeter) yang hampir 22 peratus lebih besar daripada telefon pintar paling popular sebelum ini iaitu Galaxy S2.

Walaupun mempunyai skrin lebih besar namun rangkanya adalah lebih kecil berbanding keluaran sebelumnya.
Ciri baru yang diperkenalkan pada Galaxy S3 adalah kamera pintar yang menggunakan teknologi pengecaman muka dan kawalan pengaktifan suara yang dipertingkatkan

Model terbaru ini juga menggunakan sistem operasi Android.

Banyak betul telefon pintar yang dikeluarkan, tak mampu nak follow up satu persatu. Kekal je ngan Baby Ace buat masa ini yang telah banyak berjasa..hikkk

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

27 comments

  1. bakpe harganya awak?.. gua nak tukar SE XPERIA X10 NI..

  2. HTC One X boleh lawan S3,,,hehehe

  3. smkin serba salah dok tgk byk2 ni.. blackberry ada kelebihan, iPhone plak stylo giler, samsung ni nmpak menarik jgak, huh…

  4. tp yg kaler putih tu mmg canteek la.. :)

  5. macam menarik…
    Berapa harga agaknya??

  6. nk jugak yg mcm ni.. hadiahkan la sis.. hehe

  7. banyak bebeno gadget baru keluar..satu je kelemahan samsung ni, bateri dia tak berapa nak tahan lama :(

  8. Ray ban Malaysia

    Admin buat la giveway bagi S3 satu mesti meriah punya

  9. tolong belikan :P

  10. sama iphone 5 bagusan mana?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top