You are here: Home > Sharing > Surat Dari Mak Dan Ayah

Surat Dari Mak Dan Ayah

Puteri nak kongsi video ini dengan korang semua. Video yang memaparkan luahan hati insan bernama ibu dan ayah yang ditujukan khas buat anak-anak tersayang.

Sebagai seorang anak, apa perasaan korang selepas menghayati video ni?

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

13 comments

  1. kalau boleh biarlaa usia ayie peringkat yg tak membeban dan menyusahkan sesiapa….hidup selagi ada manfaatnya sama ada utk dunia atau akhirat….

    kalau tak lebih baik sebaliknya.

  2. nice sharing.. arigatou.. noted :)

  3. tak boleh nak tgk via hp :(..

  4. tengok kat rumah nanti :P

  5. Assalam..
    sedih dgr muzik tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top