You are here: Home > Santai > Aksi Yang Terlampau

Aksi Yang Terlampau

Rasa macam dah lama tak post entri yang bergambar dan simple. Simple are sometimes more interesting kan. Asyik entri yang panjang berjela, adakalanya kehilangan kata-kata.

So untuk entri yang simple ini, puteri nak share dengan korang, dua gambar yang diambil di rumah nenek dengan mengunakan ‘BABY ACE’

Yang ini Chubby. Dia ini tengah sarat mengandung. Inilah gaya tidurnya setiap hari. Mungkin dia selesa kot tidur sebegitu memandangkan perut dia dah sangat besar macam belon. Sila abaikan keseksian Chubby yer…hikkk

Ini pula gambar Snowy dan anaknya Fifi. Tengok mak dan anak sama-sama putih melepak macam tepung gomak. Gambar ni diambil dekat laman rumah nenek. Entah kenapa diorang berdua suka sangat duduk atas perhiasan lampu tu. Bila nampak puteri menghampiri je, diorang dah standby nak lari. Takut puteri marahkan diorang walhal puteri nak snap gambar je.

p/s kucing-kucing pak sedare puteri

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

23 comments

  1. hoho seksinya chubby..eh sama nama dgn kucing saya la :D

  2. seksinya cubby tu hihi :D

  3. seksi lagi kucen kat rumah ayie….nama nya stokin…kucen biasa tapi bulu kembang…ekornya mcm ekor tupai…hehehe

    si john pun seksi jugak…tapi hari tu sbb takut sgt kot..dia berak bawah katil..jenuh laa nk membuang nya…grrrr… :P

    • kat rumah puteri ada seekor kucing yang ekornya macam tupai…so comey

      nape john takut? ayie marah dia eh :P

  4. mesti selesa sangat tido camtu hahahhaha…

    yg putih tu.. amboii nak landing tempat tinggi dan cantik

  5. amboi amboi amboi.. bukan main lagi si chubby tu bersantai ye.. hehe

  6. Seksinya Chubby tu. haha :D Rumah saya takde kucing, kucing yang selalu datang ke rumah nak makan tu adalah :D

  7. fuhh,,seksinya..kepenatan yang teramat sangat gamaknya.

  8. hehe..kesian kucing tu tido telentang..kene alas kain kot bio jgn sejuk :)

  9. kt blkang umah sy port kucing2 liar melepak :)

  10. ha ah…kat rumah puteri ada 10 ekor sekarang ni :)

  11. dah tuannya lupa belikan baju..jadilah macam tu..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top