You are here: Home / Bicara Hatiku / Berlalunya Bulan Mei

Berlalunya Bulan Mei

Bulan Mei yang teramat sibuk telah berlalu pergi. 31 hari telah dilalui dengan tugasan yang ‘overdos’ sehingga terasa diri ini sangat letih.

Kerana ‘kebizian’ yang melanda di sepanjang bulan Mei maka beberapa tugasan seakan terabai malah blog juga agak suram sedikit. Harap dapat di setelkan semua dalam bulan Jun ini.

Bulan Mei telah mencoretkan pelbagai kenangan buat puteri dan yang paling istimewanya ada satu peristiwa manis yang telah berlaku dan puteri berharap peristiwa manis itu merupakan satu kisah permulaan kepada kebahagiaan yang mula tercipta di hati…aisey jiwang plak.

Ketepikan feel jiwang seketika kerana puteri ingin ceritakan sedikit mengenai blog puterikasih dot com dan puterikasih blogspot.

Untuk bulan mei ini, top commentator di puterikasih.com adalah AYIE dan di tempat kedua adalah CALIPH. Hanya 4 komen yang memisahkan kedudukan mereka. A million thanks buat mereka berdua kerana tak jemu-jemu support setiap entri puteri sejak dulu lagi. Malah puteri selalu tercari-cari bila tiada komen dari mereka berdua ini kerana puteri telah biasa membaca komen mereka setiap hari. Malah mereka berdua ini juga tak pernah miss komen entri-entri di puterikasih blogspot.

Puteri juga ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Kaishin, Jebeng, Azie, Aisya, Sally, Koding, Titan dan Suri kerana mereka juga antara yang rajin komen di blog puteri malah mereka juga antara nama-nama yang tersenarai dalam carta top ten pengomen tegar. Thanks korang semua. Puteri hargai support dari korang.

Kepada semua pengomen yang tak sempat puteri senaraikan nama dan juga kepada blogwalkers yang sentiasa rajin singgah di blog puteri setiap hari, THANK YOU korang.

Kepada korang semua, puteri harap you will continue to support puterikasih dot com dan puterikasih blogspot. Seandainya ada kekurangan ampun maaf dipinta.

So welcome June 2012. Happy blogging korang dan semoga persahabatan kita semua di alam maya ini akan berkekalan ^^

 

 

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

23 comments

  1. tak dapat nak komen banyak-banyak di sini kerana kesibukan yang menghalang…

  2. terima kasih juga kerana sudi berbalas komen.. :)

  3. no hal laaa puteri…

    ayie kan dah lama jadi perespon tetap di sini x kenal erti bz ke apa…kui3 :P

  4. Sama2 ^_^ Semoga Cik Puteri terus maju dalam dunia blog ^_^ hehe

  5. sama singgah menyinggah :)

    semoga azie pun terus maju yer :)

  6. Syabas…
    Anda memang rajin memberikan komen..

  7. owh, arigatou jgak sudi berbalas comment kt blog sy :)

  8. wahh..rajin betul diorang semua ni komen ye..

  9. eh tak perasan lak entri ni..owh banyak juga saya komen ye :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top