You are here: Home > contest > Contest Word Search Puzzle

Contest Word Search Puzzle

Rasanya macam dah lama tak join contest atau segmen. Namun hari ni nak join gak sebab kebetulan puteri ditag oleh dua orang pengomen tegar di kedua-dua blog puteri, untuk satu contest yang sama. Diorang ni saje je nak suh puteri buat puzzle kan. Ha kalau diorang menang nanti, nak je tuntut hadiah tu dari diorang…hikk.

Diorang yang dimaksudkan adalah Kaishin dan Ayie Abas. Terima kasih sudi tag puteri. Dah menang nanti hadiah pass kat puteri yer.

Aisey berceloteh panjang lak, kita teruskan ke contest

Puteri yakin korang ni terer kan, jadi silalah klik CONTEST WORD SEARCH PUZZLE untuk join. Hadiahnya best-best tau.

Sebagai syarat wajib, puteri tag

CALIPH
AISYA
SYIELA 

p/s rasa macam nak wat contest kat blog puterikasih dot com

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

17 comments

  1. thanx yunk sebab join, mungkinkah anda pemenang yang zati cari? siapa tahu :)

  2. gud luck :)

    *insyaAllah, klau smpat sy join…

  3. wahhh.. dah kena tag.. hehe.. dh lama jugak x join segmen/contest sume ni..

  4. huhu lama dh x masuk contest :)

  5. dpt menguji minda.. :)

    gud luck..

  6. thanks azie :)

  7. puteri saingan hebat pd ayie nih..nasib baik nak cari 12 pemenang…6 lelaki..6 pompuan…hehe3

  8. selamat bersegmen ye..sy menang saya punya hadiah la mana leh bagi org lain hehehe :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top