You are here: Home / Blog / Bercuti Sementara

Bercuti Sementara

Dah tiga hari puteri tak update entri. Nak kata busy sangat tak juga tapi mood menulis entri dah ke laut mana entah. Seriously nak buka blog pun dah tak ada mood.

Tapi kerana menghargai korang yang bersusah payah singgah di blog puteri walaupun tanpa entri baru, puteri gagahkan diri untuk online dan membalas setiap jejak korang.

Jadi untuk mencari kembali mood yang hilang itu, puteri buat keputusan untuk bercuti sementara dari menulis entri. Akan tetapi, puteri tetap akan membalas setiap jejak yang korang tinggalkan di sini.

I will be back dengan entri baru setelah mood berblog berjaya ditemui semula.

Until then happy blogging korang dan selamat berpuasa.

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

29 comments

  1. klau cmtu siapkan manuskrip aritu laa, harap2 dh submit :)

  2. selamat mencari idea baru…hehehe

  3. jangan cuti lama2 sis.. nanti ramai yg rindu sis.. hehe

  4. Selamat mencari mood berblog kembali :) hee. Jangan cuti lama2 ^_^

  5. jgn cuti lama2 kang rindu :)

  6. dah macam cuti raya ye..hihi~

  7. bercuti sekali sekala leh dptkn mood blik..hehe

    selamat berpuasa juga :)

  8. harapnya begitu la azie :)

  9. gud luck cik puteri….^_^

  10. takpe sekali sekala cuti rehatkan minda kan tp jgn cuti lama sgt ye..ramai yg rindu nanti :)

  11. hope putri jumpa mood berblog kembali ek…
    bulan puasa biasa la,mudah bosan buat benda yg sama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top