You are here: Home > Blog > Kisah Bulan Jun

Kisah Bulan Jun

Bulan Jun telah berlalu pergi. Pastinya ia pergi membawa sejuta kenangan yang manis mahupun yang pahit. Namun walau apa sekalipun kenangan yang telah kita lalui, pastinya ia sedikit sebanyak telah merubah kehidupan kita.

Sepanjang bulan Jun, puteri rasakan seperti blog puterikasih dot com agak suram sedikit. Puteri hanya sempat menulis 27 entri berbanding 58 entri pada bulan Mei. Malah puteri agak kurang berblogwalking juga di sepanjang bulan Jun.

Ada beberapa perkara yang membuatkan puteri tidak mampu memberikan tumpuan pada blog. Banyak perkara lain yang lebih memerlukan perhatian puteri dan jujurnya mood berblog pun agak ke laut sedikit.

Anyway puteri tetap bersyukur kerana masih ada rakan-rakan yang masih sudi membaca entri-entri puteri. Jutaan terima kasih puteri ucapkan kepada korang semua. Dan seperti bulan-bulan yang lepas, puteri persembahkan kepada korang, carta top ten pengomen tegar sepanjang bulan Jun 2012.

Kerana mereka (AYIE ABAS, KAISHIN, AISYA, CALIPH, AZIE NAMICO, JEBENG OTAI, SALLY YATIEY, SYIELA, KODING dan ZANA) dan juga kerana korang semua, puteri masih terus berkarya di blog ini. Korang ibarat pembakar semangat puteri. Thanks korang.

 

p/s bulan jun 2012 telah membawa satu kenangan yang terindah dalam hidupku ^_^

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

23 comments

  1. apa2pun hepi blogging yer :)

  2. walau mcm mana punya sibuk pun..puteri..
    buat jer entry setakat masa yg ada…nanti ada laa kwn2 yg baca dan respon entry tu…percaya laa :)

  3. sama-sama puteri :D..takpe ada masa baru buat entri dan blogwalking..happy blogging :D

  4. sama2… happy blogging…

    moga perkenalan alam maya ni berkekalan hendaknya ^_^

  5. entry sikit xpe sis.. asalkan jgn xde langsung je.. hehe

    ehemm, ape kenangan terindah tu sis.. =P

  6. wahh, rajinnya diorang semua komen ye. :)

  7. Enjoy your blogging at your own pace,
    don’t overdo it or you might get a burnout.

  8. kalo sibuk atau ade prob..rakan2 stil jenguk blog ni.. :)

  9. well its true :)

  10. huuu terharunya :)
    teruskan usaha anda puteri ^_^

  11. ala.. termiss jdi pengomen terbanyak :D nk jdi pengomen setia la :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top