You are here: Home > Segmen > Segmen Ramadhan : Juadah Berbuka Anda?

Segmen Ramadhan : Juadah Berbuka Anda?

Happy Sunday Korang. Hari ini puteri nak merajinkan diri untuk join segmen seorang rakan blogger. Untuk korang yang nak join sama, sila klik SINI

Sebut tentang juadah berbuka, pasti akan teringatkan Bazar Ramadhan, ye tak. Masa tu semua makanan nampak sedap, nampak je tau, rasanya belum tentu…hehe

Antara juadah yang menjadi favourite puteri ialah :-

Kuih Muih

Sirap Bandung

Ayam Percik

Tapikan lagi best kalau masak sendiri kat rumah kan. Kalau pergi bazar ramadhan mesti terasa nak beli semua, tapi makannya tidak. Akhirnya membazir. 

Untuk segmen ini Puteri tag

KAK SYIELA  

CIKGU FIRDAUS

Segmen ni buat puteri lapar jelah, nak gi mamam lunch dulu yer. Jemput semua.

Eh tapi sebelum tu nak terima kasih pada AISYA kerana sudi menjemput dan kepada KAISHIN kerana sudi tag.

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

27 comments

  1. InsyaAllah ada masa akak join nanti :)

  2. thanks sis sebab sudi join.. hehe..

    bapa sy buat ayam percik sedap! masa kecik2 dulu mmg jual ayam percik kat bazaar ramadhan… tp skrg ni x berniaga ayam percik dah.. busy dgn kerja kt skolah.. huhu

  3. blum masuk ramadhan dah terliur tgk..lom puasa ag tu.. :)

  4. kt bazar ramadhan kuih mcm2 kaler, nmpak menarik tp rsa blom tentu sdap, hukk…

  5. sy tak kisah asal mkn bt sy kenyang ada air on jer heee

  6. gud luck puteri :) hehe

  7. rambang mata bila pergi kat bazar, semua terliur hehe :P

  8. Ramadhan nie macam nak mencari bubur lambuk jer…Perut jadi tak keruan bila tengok artikel nie.

  9. kalau puasa kurma mesti ada.

  10. sebab perut tengah lapar..tu yang nak makan macam2..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top