You are here: Home / Blog / Alahai Keyword

Alahai Keyword

 

Tadi sebelum buka blog, puteri login akaun NUFFNANG. Sahaja nak tengok earning untuk minggu ini. Lepas tu puteri check keywords pula untuk blog puterikasih.com dan blog personal

Tak sangka pula ramai yang cari tentang Zalora walaupun baru semalam puteri tulis entri tentang Zalora. Cuba korang tengok print screen yang puteri ambil dari Nuffnang kat bawah ni:-

 

Menipu, tipu dan penipu..semua dah tersenarai kat situ…hehe. Namun yang mengungguli carta di tempat pertama keyword kad raya untuk yang tersayang. Ada ke kad raya untuk yang tersayang kat blog puteri ni?

Keyword yang turut berada dalam top five untuk hari ini adalah Puteri Kasih. Siapa agaknya yang cari puteri tu eh? Cepat ngaku..hehe

Namun ada satu keyword yang agak lucu dan pelik. Tapi keyword tu bukan dari blog ini, sebaliknya dari blog personal puteri. Cuba korang tengok print screen yang kedua ni pula.

Apakah ‘Games Nenek Baby’ yang dimaksudkan tu? haha. Ada eh games yang diberi nama nenek baby?

Macam-macam yang dicari kan..hehe. Tapi syukurlah tak ada keyword lucah yang di cari di sini. Suci je blog puteri ni kan..haha

 

p/s kenapa earning nuff puteri bergerak untuk ahad dan isnin je. Hari lain langsung tak ada earning. Dah sebulan lebih macamni. Earning korang macam mana pula?

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

32 comments

  1. sis.. sy selalu dapat keyword pelik Cara nak pengsankan orang, macam mana nak pengsankan perempuan. Serius SCARY! huhu

  2. wow masyuk nmpknye ye puteri hehe

  3. skrg dh rsa mlas nk printscreen keyword2 yg msuk blog, huh…

  4. jarang dapat keyword gini
    kita bertuah lah dpt :)

  5. ramai yang nak confirmkan pasal zalora ni.. harap2 mereka yang mencari tu batal niat nak beli ngan zalora

    muahahaha games nenek baby.. mcm2 la hai

  6. x tau psl ni, zalora ni jual pakaian perempuan saja ye

  7. Blog saya penuh dengan keywords yang pelik-melik. Bagus juga sebenarnya, memudahkan saya membuat kajian mengenai selera pembaca negara kita.

    Pasal Zalora tu, kesian pula saya tengok. Merudum habis reputasi syarikat tu. Sabar jerlah…

  8. game nenek baby?..game aper tu..huuhu

  9. eh.. zalora y tv3 dok iklan tu kn? haha

  10. Siapa pula lelaki hidung mancung tu???

  11. wife aku pun ada citer psl zalora nih.

  12. wahhh…hitz tu dear
    tapi games nenek baby tu memang lawak
    rasa nak tergoleh pula momoy baca
    adoii la. macam-macam la

  13. biasalah tu. best apa baca keyword2 nih. haha..

  14. apa la agaknya games nenek baby tu ye..hehe :P

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top