You are here: Home / Sharing / Dah Cuba Main?

Dah Cuba Main?

Bila nak cari sesuatu, kita seringkali akan buka Google kan. Korang yang memang selalu buka Google tu pasti akan perasan yang kat atas search box google tu ada ‘game’ bersempena dengan sukan Olimpik London 2012.

Kalau tak silap puteri setiap hari ada game baru. Ada yang dah cuba main? Bila tengah boring tu, best juga layan sekejap..hehe

Bermulanya pukul dua belas malam tadi telah bertukar ke ‘game’ tendagan penalti. Ada juga puteri cuba main beberapa kali. Tapi tak dapat pula pingat emas sebab tak fokus…hehe

Korang dah cuba?

p/s kembali tersenyum ^_^

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

29 comments

  1. hamboi puteri,kemain lagi ek main game..byk x gol?haha

  2. hari-hari try sis.. haha

  3. yg lain2 x brapa best.. game penalti ni ada try, dapat dlm 26 saja, huh…

  4. puteri sempat main kayak ngan tendangan penalti je..huhu

  5. pernah main yg kayak tu je..lenguh jari nak tekan keyboard :P

  6. ni blogger sue anna joe kan?
    blog dia budu dan belacan tu kan ?

  7. jap. aku try main dulu aa..

  8. macam kakak sumaiyyah jugalah ni ek…game je kerjanya…cuma kakak sumaiyyah ni perempuan melayu terakhir agaknya, game dia hanya masakan, make up tu aje

    • main bila ternampak kat google tu je..saje test..hehe… kalau nak asyik main game je..memang terabai la kerja nanti..hehe

  9. amboi puteri siap buat tendangan maut ye.. akak tak sempat dik.. akak dulu yg gol :)

  10. dh ube..bola leret senang la..bola atas..agak kepayah juga..hehe

  11. Jgn berani mencuba…game2 tu sume berantu~

    Bkak google je mesti main dlu..haha..

    Tertangguh blogwalking aku..

    Hahaha..!!

  12. mmg slalu maen pun. mcm best je.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top