You are here: Home / Blog / Kembali Di Bulan Ogos

Kembali Di Bulan Ogos

MERDEKA..MERDEKA..MERDEKA ..

Opss belum lagi eh? Mentang-mentang dah bulan ogos, dah bersemangat nak sambut hari merdeka. Walhal raya pun belum lagi kan..hehe

Sepatutnya puteri masih ‘bercuti’ namun bila baca komen-komen dari korang, tak sampai hati pula nak cuti lama-lama. Tak sangka ada juga yang suka baca entri-entri puteri yang kebanyakkannya merepek dan meraban ni eh.

Jadi untuk tak hampakan korang dan juga kerana perlu membuat entri wajib di setiap awal bulan, (entri menghargai pengomen tegar yang manis) maka terlahirlah entri ni dan nampaknya plan untuk bercuti dari menaip entri di blog ini terpaksa di ketepikan buat seketika.

Bulan Julai telah berlalu. Seperti bulan-bulan yang lain, bulan julai pastinya telah meninggalkan kita dengan pelbagai memori suka dan duka yang kini menjadi sebahagian dari sejarah kehidupan kita. Lupakan segala duka, raikan segala bahagia.

Hidup bukan untuk diratapi tapi untuk dihargai. Dan di entri ini puteri nak menghargai 10 orang rakan blogger yang tidak pernah jemu membaca dan menaip komen-komen di blog puterikasih.com. Tanpa korang sedar, korang adalah pembakar semangat puteri untuk terus berkarya di sini. Thanks korang <3

Nampaknya telah ada pegomen tegar yang baru di blog puteri. Terima kasih KAISHIN, sayang awak ketat-ketat..opss..hehe dah buang tebiat dah Puteri ni.

Dan mereka-mereka yang turut mengungguli carta Top Ten untuk bulan Julai adalah :-

Oopet
Aisya
Caliph
Azie Namico
Jebeng Otai
Syiela
Ayie Abas
Lola
Koding

Sayang korang semua juga. Semoga setiap persahabatan yang terjalin di blog ini akan terus berkekalan. Dan semoga bulan Ogos ini akan membawa kebahagiaan buat semua :)

p/s  tak sabar pula tunggu next month..I just love september..hehe

 

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

29 comments

  1. sayang sis jugak lah! hehe..

    p/s : I love september too! hehe

  2. peh,ramai rupanya pengkomen blog nie ek

  3. sekejap je dah masuk bulan ogos…kejap je masa berlalu..slmt berpuasa…;)

  4. Tak sabar tunggu bulan September jugak :D hee

  5. alamak..gagal dpt top 5 la..huhu

  6. uit..akukah..? hoho… ranking jugak ye..hehe~

  7. saya lah juara..hehehe :P

    erm september nnt kena standby hadiah la eh :P

  8. tersenarai juga :)

    besday ya dear…

    septembar besday aiman

  9. Apa yang special bulan September tu hihi

  10. bestnya ada pengomen tegar…xD.. jeles pula… heehhehe

  11. rasanya maksud kita memang sama kot…kan kan..hehe

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top