You are here: Home > Lagu > Lagu Raya Yang Paling Diminati

Lagu Raya Yang Paling Diminati

Selamat petang korang.

Semalam puteri ke bandar untuk membeli barang. Masuk je kat shopping kompleks tu rasa macam ada perang lagu raya je. Kedai ni main lagu lain, kedai sebelah lagu lain, kedai yang kat sebelah lagi lagu lain…last-last bila lagu bergabung, seolah jadi remix plak..hehe

Tapi bila dengar je lagu raya, dah teringat kat ketupat, lemang dan rendang. Mood raya dah menjelma. Aip tapi belum raya lagi yer. Kita masih di bulan ramadhan lagi ini.

Korang ada lagu raya yang paling korang minat tak? jom share dengan puteri.

Puteri pula ada banyak lagu raya yang menjadi favourite, antaranya yang puteri suka lagu Dari Jauh Ku Pohon Maaf. Jom layan sama-sama

p/s semoga mendapat restu :)

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

34 comments

  1. ida suke jugak lagu ni..! kalo dok jauh dgn family boleh sampai takat leleh jugak dgr lagu ni,hehe :)

  2. Lagu Black Dog Bone paling menusuk kalbu~ huhu

  3. Saya pun suka lagu ni. Best :D hehe

  4. kita pun minat lagu ni (^__^)

  5. paling suka yg lagu anuar zain time kecik2 tu.. ape ntah nama lagu tu.. hehe.. pendek cerita sume lagu lama best2..

  6. lagu sudirman tu paling uncle suka..selain dari lagi saloma huhuhuu terkenang masa kerja jauh dari mata orang tua…

  7. sy paling suka lagu m nasir – satu hari di hari raya.. sedap jaa dgr di awal pagi raya :)

  8. lgu raya dh mula diputarkan dicorong2 radio..huhu

  9. memang sedap lagu sudirman tu..

  10. Saling bermaafan…
    Tanpa mengira jauh atau pun dekat….

  11. masa merantau dulu bila dgr lagu dendang perantau je mesti termenung..teringat org kat kg :)

  12. suka lagu dulu2.. sedap je telinga mendengar.. tapi bila time nak blk kg mmg layan lagu blk kg je la.. pakat2 dok hohoho balik kampung sekali ngan mak bapaknya :)

  13. Suka juga dengan lagu ini, lagi2 dah dekat nak raya, rasa tak sabar nak balik kg

  14. Lagu black dog bine tu tangkap abes..huu~~

  15. ha ah kan…jom balik kampung…hehehe

  16. saya minat blackdogbone….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top