You are here: Home / Blog / September Berkunjung Tiba

September Berkunjung Tiba

Selamat pagi dan selamat berhujung minggu korang.

Bulan September telah berkunjung tiba. Ada tiga puluh hari untuk dilalui sepanjang bulan september ini. Bahagiakah atau sebaliknya?

Apa yang pasti setiap hari pun ada bahagia dan dukanya yang tersendiri. Terpulang kepada kita, bagaimana caranya kita melaluinya kan. Kalau bahagia..bersyukurlah. Sebaliknya kalau berduka..redhalah pasti ada rahmat di sebaliknya.

Setiap tahun memang bulan september, adalah antara bulan yang amat puteri nantikan kehadirannya. Dan pastinya bulan september juga merupakan bulan yang dinantikan oleh beberapa rakan blogger puteri yang rajin komen kat sini…antaranya Aisya dan Azie. Betul tak? hehe

Seperti selalu, setiap kali hadirnya bulan yang baru, puteri akan mengumumkan 10 pembaca setia yang berjaya menduduki carta top ten pengomen tegar di blog puterikasih dot com.

Nampaknya Kaishin berjaya mengekalkan kejuaraannya untuk dua bulan berturut-turut. Walaupun dia bercuti berblog selama lebih dari dua minggu tetap boleh maintain kejuaraan. Terer kan ^_^

Yang turut maintain berada kat carta top ten antaranya Aisya, Caliph, Azie, Jebeng Otai dan Syiela

Turut tersenarai sebagai pengomen tegar di blog puterikasih dot com untuk bulan Ogos 2012 adalah Hatiputera, Sally, Momoy dan Thomas.

Ribuan terima kasih puteri ucapkan kepada korang semua yang sudi baca dan sudi komen. Kepada yang tidak tersenarai tapi sememangnya hari-hari singgah kat sini, terima kasih juga puteri ucapkan.

Kerana korang semua, puteri masih bersemangat untuk terus mengetuk keyboard dan terus berkarya kat blog ini.

p/s hadirmu membahagiakan ku ^_^

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

38 comments

  1. terima kasih puteri kerana link back ke hatiputera.

  2. terer2 diaorang ini :)

  3. puteri tau la…hehehe

    yer harapnya begitu..sama-sama kita doakan :)

  4. tapi syng sy x tersenarai.. :(

  5. betul2.. xsedar dah september dah.. hehe

  6. Dah bulan September dah sekarang ni. Cepat je masa berlalu ;)

  7. Wah! Tak sangka menyibuk kat sini pun boleh masuk top 10.

  8. sibuk sekarang. tak larat nak janlan-jalan dahh..

  9. kejap je september dah kan.. hehhehe terselit jua kat situ… thanks puteri :)

  10. agak merosot la kali ni..huhu

  11. Assalamu’alaikum, found this blog from blog Azie Namico. Salam perkenalan dari newbie:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top