You are here: Home / Santai / Videoklip Aksi Kecomelan Terlampau

Videoklip Aksi Kecomelan Terlampau

 

Apa pendapat korang tentang aksi kecomelan yang terlampau dalam videoklip di bawah ni?

p/s kencangnyer angin kat luar tu..huhu

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

29 comments

  1. sifat kucing memang mcm tu.

  2. sangat cute kan

  3. maru mmg antara kecen yg femes kat you tube…
    bila ayie tgok keletah dia teringat pd garfield lebih krg sama jer….gemuknya..manja dgn tuannya… ketara kn tuan nya syg sgt pd maru tu… ^__^

    p/s: kucen rumah ayie nama jon tu dah hilang ntah kemana…mula2 dia sakit tak lalu makn beberapa ari…lepas tu terus ilang cari tak jumpa…

    dah beberapa ekor kucen kat rumah ayie yg jinak mcm tu…bila sakit terus ilang x jumpa…ermm

  4. Famous betul maru ni.. selalu tengok gambar kt blog dia sis.. in japanese, ada lah translate english jugak.. mmg gerammmmm sgt.. hehe..

    sis bleh tgk kat sini.. http://sisinmaru.blog17.fc2.com/

  5. Alahai… Kat ofis tak boleh tengok Youtube. Jadinya tak boleh tgk ini video clip. Hehe

  6. eeeiiii geram… mmg comei….

  7. tak dapat tgk la put.. line slow motion la pulak

  8. kucing yg gmuk mmg sgt manje, cam kucing sy, hehe…
    honto ni kawaii~!!! plg klakar bab maru nk msuk kotak tue.. XD

  9. Geram tengok kucing gemok ni. Tapi mereka pemalas~

  10. comel giler. rs nak bela sekor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top