You are here: Home / berita / Blogger Berwajah Alien..Siapakah?

Blogger Berwajah Alien..Siapakah?

Pasti korang tertanya-tanya kan, siapakah blogger yang berwajah seperti Alien?

Blogger berwajah Alien yang puteri maksudkan ini berasal dari China dan juga merupakan seorang model di republik tersebut. Namanya Tina Leopard malah beliau juga dikenali sebagai ‘Chinese Anime Girl

Tina Leopard mengemparkan dunia apabila memuat naik gambar-gambar wajahnya di laman Weibo (twitter versi China).

Apa yang membuat orang ramai terkejut ketika melihat gambarnya?

Dagu Tina teramatlah runcing manakala pipinya pula tirus dan matanya pula kelihatan besar hampir serupa dengan wajah anime jepun.

Wajah menyerupai anime Jepun dikatakan kini menjadi trend terbaru. Ramai yang akan bersolek sehabis mampu untuk menjadi seiras wajah watak anime Jepun. Namun apabila Tina memuat naik gambarnya, ramai yang memberikan komen yang negatif menyatakan wajanya kelihatan seperti Alien.

Adakah gambar Tina hasil edit menggunakan photoshop atau dia telah melakukan pembedahan plastik?

Jawapannya tidak pula diketahui.

Cuba korang perhatikan gambar-gambarnya di bawah ni. Apa pendapat korang?

Cara mendapatkan muka bebas jerawat !!

Tips Mengurangkan Stress !!

p/s bersyukurlah dengan apa yang kita miliki

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

39 comments

  1. nak tergelak pun ade tengok muka perempuan ni. pelik semacam. sis, hari tu kawan ada bgtau pasal sorang lagi ni, Valeria ape ntah nama dia.. tapi orang kenal sebagai Living Barbie Doll.. sis try la google. pelik2 je orang skrg ni.. huhu

  2. mata besar, dagu kecik..memang sebijik macam alien pun..hahaha :P

  3. ish3, tak elok diorang pangil muka alien, pangil muka tiga segi cukup la, shin muka muka kacang, rilek je, ahaks

  4. fuyoo… tajamnyer dagu… hehehe
    comel tetap comel cam kartun.. hehehe

  5. Teringat logo alien workshop lepas tengok pic ni. :-)

  6. Ini wajah betul ke edit nie. Pelik semacam jer.

  7. kalau kata gambar betul atau gambar edit, aku percaya dua2 hehe

  8. yg pasti bukan saya dan saya x suka yg berwajah sebegini

  9. mmg ada rupa alien sket2… mana ada org dagu mcm tuh.

  10. klau x sebab nampak comeii memang jadi alien trus, huh…

  11. ayie rasa dia lakukan pembedahan…terutama bahagian mata dan dagu nya tu.

    dia pun ada blog jugak ke? :D

  12. ngeri pulak tgok gambar kat atas tu mlm2… heee

  13. unik sebab manusia berupa alien..hehe

  14. penah gak bc psl anime girl & barbie girl..
    seram aa tgk muke diorg, huhu~…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top