You are here: Home / Bicara Hatiku / September Ends And October Comes

September Ends And October Comes

Sedihnyer.. bulan September telah pun berlalu pergi. Kalau boleh nak bulan september setiap bulan sebab nak celebrate birthday setiap bulan..Boleh ke macam tu? hehe

Usia telah pun bertukar satu nombor di belakang. Semakin meningkat usia, maka hidup pun perlu ada perubahan. Takdelah statik macam tu je kan. Apa yang pasti, perubahan ke arah kebaikan. Fokus pada masa depan.

Kini bulan Oktober pula menjelmakan diri. Bulan baru untuk dinikmati. Memori baru untuk dilakari.

Minum Ini Untuk Kecergasan Di Bulan Oktober !!

Dalam bulan Oktober ini, ada sesuatu yang perlu puteri selesaikan. Telah agak lama tertangguh. Harap dapat disempurnakan dalam bulan ni. Dan juga blog puterikasih dot com mungkin akan ada sedikit perubahan tapi belum dipastikan lagi. Begitu juga dengan blog puterikasih blogspot pun akan ada perubahan yang memang agak ketara juga nanti. Just wait and see :)

So Happy October kepada korang semua. Semoga bulan oktober membawa seribu kemanisan kepada kita semua.

p/s I will always be me ^_^

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

36 comments

  1. Semoga projek yang tertangguh itu dapat dilaksankan dengan jayanya pada bulan oktober ini.

  2. momoy pun bestday sept juga dear

  3. kurang 100 hari menuju next phase…

  4. semoga perkara yg tertangguh tu dapat diselesaikan dgn segera yer :)

  5. tak sabar nak tunggu perunahan2 yg di janjikan tu…hehe terbaikkk laaa (Y)

  6. selamat bulan Oktober… :)

  7. oktober sudah dtg..sekejap je ms berlalu

  8. bulan favourite dah berlalu pergi. skrg ni misi utk plan smbut bday en. barney plak. birthday dekat2 rasa mcm sambut bday sendiri sekali je. haha

    p/s : ape perubahan tu sis.. tak sbr nk tunggu ni.. hehe

  9. semoga berjaya menyelesai kes-kes tertunggak ni puterikasih..saya pun banyak perkara tertunggak hehe..:)

  10. anak akak Aiman besday sep juga dear :)

  11. hello october….bye2 september :)

  12. birthday shiyda pn september . :) happy october !! hee

  13. Bye2 sweet september,my birthday month too!

  14. tragedi oktober~~ hehehe

  15. tidak terasa masa berlalu, sekarang sudah masuk ke hari kedua bulan Oktober!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top