You are here: Home > Santai > Terperanjat Gilerr?

Terperanjat Gilerr?

Hujung minggu menjelma kembali. Pastinya ramai lagi yang masih dalam mood bercuti. Jadi puteri tak nak la buat entri berjela-jela panjangnya. Just nak buat korang terperanjat giler.

Korang pasti tertanya-tanya apa maksud puteri, terperanjat giler. Jom layan videoklip ni.

Cute kan..hikkk

p/s semakin hari semakin berubah

(Visited 3 times, 1 visits today)

24 comments

  1. laptop hana xboleh buka video kat blog.huhu

  2. alaaaa.. tkleh nk tgk plak.. internet lembab, dh smpai limit.. huhu

  3. orang melayan baby tu yg pandai… haha

    sbb tau nak tarik perhatian lepas tu pujuk balik lepas baby tu terperanjat … hehe

  4. haha…comelll ^o^
    grm la tgok bby cmni ngeee

  5. huhu sian dia terperanjat plak

  6. hahah bulat benor mata budak tu, comel2 btw datang sini nak ajak join segmen link dia kat bawah ni tau

  7. tulah memang comey kan

  8. haha..muka dia yg tak tahan tu..haha

  9. Kalau budak2, buat aksi camana sekalipun mesti best tengok kan. :)

  10. mat jo pun terperanjat tengok baby nie terperanjat, ahaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top