You are here: Home > Wordless Wednesday > WW : Dalam Pasu Pun Jadilah

WW : Dalam Pasu Pun Jadilah

 

 

p/s jahanam pokok bunga mama…huhu

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

36 comments

  1. kalau kucing sy, mereka ni suka tido dalam pasu aloevera. berkhasiat kot. haha

  2. lepak dgn anak nyer kat pasu bunga eh? haha :)

  3. wahhh…terbaik la…dah macam manusia,mana2 pun boleh tidur…

  4. ini tempat rehat terbaik..redup je dia kata..hahaha~

    silap2 terus bt umah kat situ.haha

  5. alahaaaiiii comelnyaa anaknya :)

  6. ehh, ada 2 ekor kt situ :)

  7. kat pasu tu sejukkk maaa

  8. lepak dalam pasu baru best…sejuk!!! :P hehe

  9. kata kucing itu – “pasu pun pasulah. Janji sedap kat sini”.

  10. ok la tu, kucing tu dapat direct sedut oksigen segar dari pokok, ahaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top