You are here: Home > Wordless Wednesday > WW : Dalam Pasu Pun Jadilah

WW : Dalam Pasu Pun Jadilah

 

 

p/s jahanam pokok bunga mama…huhu

 

(Visited 9 times, 1 visits today)
azanisbanner

36 comments

  1. kalau kucing sy, mereka ni suka tido dalam pasu aloevera. berkhasiat kot. haha

  2. lepak dgn anak nyer kat pasu bunga eh? haha :)

  3. wahhh…terbaik la…dah macam manusia,mana2 pun boleh tidur…

  4. ini tempat rehat terbaik..redup je dia kata..hahaha~

    silap2 terus bt umah kat situ.haha

  5. alahaaaiiii comelnyaa anaknya :)

  6. ehh, ada 2 ekor kt situ :)

  7. kat pasu tu sejukkk maaa

  8. lepak dalam pasu baru best…sejuk!!! πŸ˜› hehe

  9. kata kucing itu – “pasu pun pasulah. Janji sedap kat sini”.

  10. ok la tu, kucing tu dapat direct sedut oksigen segar dari pokok, ahaks

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Scroll To Top