You are here: Home > Wordless Wednesday > WW : Tiada Apa Yang Kurang

WW : Tiada Apa Yang Kurang

Kisah Benar : Erti Sebuah Persahabatan !!

p/s selagi ada usaha

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

31 comments

  1. selalu jugak ayie tgok org x der tangan tapi tetap gigih bekerja cari rezeki… :)

  2. selalunya org macam ni lagi bagus dr org yg cukup sifat..kan :(

  3. tabah dan cekal.. kehidupan tetap terusssss

  4. … saya merasa gembira dan bersyukur anggota badan saya lengkap dan berfungsi dengan baik. Kagum saya dengan kanak-kanak dalam gambar di atas tu. Kita yang sempurna ini, gunakan anugerah Tuhan dengan sebaik-baiknya untuk memberi manfaat kepada insan lain.

  5. kagum, sebab walaupun keadaan dia macam tu, tetap rajin nak buat kerja. Kadang2 orang yg sempurna pun tak nak buat kerja mcm ni.

  6. respect dengan diorang ni sbnrnya.. diorg ada semangat yg tinggi.. kdg2, diorang ni jauh lg baik dr yg sempurna anggota badan.. huhu

  7. Aduhh, sayu hati kawe melihatnya. Semoga Allah tabah kan hatinya agar cekal menghadapi cabaran hidup.

  8. bagus la tu, dia tak guna kecacatan dia sebagai alasan untuk meminta sedekah

  9. Kagum.begitu tabah hatinya .

  10. sy juga pernah melihat gmbr org yg kudung kakinya mengerjakan solat..org yg cukup sifat,tingal2kan solat pula..

  11. dorang ni lebih berdikari dari mereka yang cukup semua sifat

  12. kita sepatutnya bersyukur bukan memberi alasan

  13. hargai setiap pemberianNya :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top