You are here: Home / berita / Bunuh Diri Di Berjaya Times Square?

Bunuh Diri Di Berjaya Times Square?

terjun

Seorang remaja wanita berusia 19 tahun di katakan telah bunuh diri di Berjaya Times Square kira-kira pukul 11 pagi tadi. Gadis cina itu dikatakan telah terjun dari tingkat 6 shopping mall tersebut.

Puteri tidak pasti kesahihan kisah ini, kerana puteri hanya membacanya di laman web says tadi. Tapi jika kisah ini memang benar berlaku, ia memang sesuatu yang sangat tragis. Takziah puteri ucapkan kepada keluarga mangsa.

Ada juga ura-ura mengatakan yang gadis ini sedang bertengkar dengan teman lelakinya dan dikatakan teman lelakinya telah menolaknya.

Untuk kisah selanjutnya leh juga baca SINI

p/s hargai nyawa

 

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

42 comments

  1. ha’a dear..fyna pun baca kat says gak.

  2. tak sangka ye ada pulak kes bunuh diri ni kat sana

  3. tak nampak pulak berita ni kat suratkhabar tadi. baru lagi kot.

  4. aishhh..ngeri rsenyer..

  5. org tgh bervelentine tp dia bunuh diri..kecian… mencanak traffik sini pasal berita ni….untung lah awak.. :)

  6. jarang org bunuh diri ditempat mcm tu…

  7. Ngerinya. Tak sabar nak tahu cerita sebenarnya :)

  8. 6 tingkat tu.. huhu baget i jump u jump. sekali i jump u xjump2.hehe
    hana dengar macam2 berita pasa ni. ada kata dia mabuk.entah la

  9. aduh! ada jgk kes camni…tp kalaulah betul BFnya yg tolak pergh! memang dayus beb! thanks for sharing puteri~

  10. Alahai terjun bangunan , ngeri n dasyat sungguh.. Takutlah pula..

    Azwa berani terjun katil je kak puteri..hehe.. :)

  11. kalau perkara ni betul takziah kpd keluarga mangsa…:(

  12. Betul ke umur 19?
    Laporan berita tadi mcm org berumur je

  13. klu kena tolak bukan bunuh diri laa tapi dah jadi kes jenayah…

    takziah pd keluarga mangsa…

  14. ade dengar pasal KES bunuh diri nih , kebetulan memang tgh carik , betul ker salah citer nih , ade kater kes bunuh diri , ade yang kater kes bunuh , macam2

  15. sekarang ini macam2 cara utk bunuh diri, huhu

  16. pasti teman lelakinya jadi buruan skarang hehe. sedih jee bila pengakhiran hidup macam tu huhu
    hargai nyawa sendiri ingat orang tersayang :)

  17. adui… sapa yg tgk dia jatuh depan mata mesti trauma skejap… terutamanya yg keje kat Booth U mobile tu.

  18. anugerah yang tak ternilai kan :)

  19. ada juga terperasan berita ni..pastu lupa nak baca..macam2 hal orang bercinta ni..gduh sikit terjun sana sini..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top