You are here: Home > berita > Video Meteor Jatuh Di Rusia

Video Meteor Jatuh Di Rusia

meteor

Puteri nak share dengan korang beberapa Video Meteor (Tahi Bintang) Jatuh Di Rusia yang telah menyebabkan berlakunya gegaran sehingga mengakibatkan lebih dari 400 penduduknya cedera. Keadaan trafik di bandar Chelyabinsk juga dikatakan turut terjejas.

Macam-macam yang berlaku sekarang ni kan. Jom kita saksikan video meteor jatuh di Rusia yang puteri ambil dari laman web says.

Untuk lebih banyak video, korang boleh klik SINI

p/s terlebih rajin pula harini ^_^

About Puteri Kasih

Bukan seorang tuan puteri kayangan, cuma insan biasa yang meminati bidang penulisan. Mula aktif berblog sekitar tahun 2011. Seorang pencinta kucing dan bakal seorang novelis. Berpegang pada prinsip tewas tidak bererti gagal selamanya

35 comments

  1. dear PK, fyna nak share video boleh?

  2. terkejut tetiba je..ingat kat sebelah umah meletop td..huhu…tkutnye bila jatuh kat mehsia..harap2 xlah..

  3. Menakutkan betul kejadian macam ni :) hehe

  4. Subhanallah… kuatnya bunyi tu.. seram sejuk dibuatnya… semoga Allah melindungi penduduk di sana.. amin

  5. lebih 400 cedera tu. .mesti besar batu meteor tu…

  6. nasib baik takde nyawa yg terkorban….:)

  7. perhh..seram betul dengan bunyi benda tu..Mintak jauhla benda tu dari Malaysia.

  8. ada keluar kat berita semalam…

  9. memang dasyat betul dia punya kesan

  10. Salam.

    Semalam, tengok kat berita, lana teruja..sebab salu bca pasal kesannya saja..tgk gmbr2 kat buku pasal kawah bekas meteor2 ni jatuh.

    Tapi..tu baru saiz kecik..dan seketul je puteri..tak bleh bygkan kalau yg besar,banyak hentam bumi..

  11. memang fenomena alam yang mengemparkan jugak kan? klu laa meteor tu bersaiz besar mcm mana kesannya pd bumi kita kan?

  12. Sekarang banyak keajaiban berlaku.. :)

  13. Hmmm… nape Nasa x tempak je meteor tu sblum dia jatuh? mentang2 la jatuh kat Russia… cuba jatuh kat New York…. cepat2 dia antar roket…

    p.s : Sikit punya byk video meteor jatuh kat russia tu… tapi video kapal terbang yg langgar pentagon dulu tak de pun… konspirasi apakah ini? huhu

  14. tulah..tak dapat nak bayangkan kalau besar

  15. Mcmana agaknya kalau kena kat negara kita ?

  16. nasib baik saiz tidak besar sgt

  17. kalau jatuh kat malaysia la macam mana , patut jatuh kat israel tu , baru padan ,muka

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Scroll To Top