You are here: Home / Bicara Hatiku

Category Archives: Bicara Hatiku

Feed Subscription

Terima Kasih Blog Santai

Terima Kasih

Buka blog tadi baru perasan, baru ada 9 entri je untuk bulan ni. Kalau termasuk entri ni baru sepuluh. Harap bulan depan akan lebih rajin dan lebih aktif mengupdate artikel baru. Semalam puteri dapat satu sampul coklat. Sampul tu dimasukkan kedalam plastik, sebab menurut kertas putih kecil yang ditampal pada sampul coklat tu, sampul tu terkoyak jadi pihak Pos Malaysia ... Read More »

Tragedi MH17

tragedi MH370

Tiada kata yang dapat mengambarkan perasaan puteri, saat pertama mendapat khabar mengenai tragedi yang menimpa MH17. Pesawat Boeing 777-200 milik Penerbangan Malaysia (MAS) yang dalam perjalanan dari Amsterdam ke KLIA itu dikatakan telah ditembak jatuh di perkampungan Grabovo, Donestk, Ukraine lewat malam tadi. Terkejut…tak percaya… sedih…marah, semuanya bercampur baur. Kita masih tertanya-tanya apa yang terjadi kepada MH370. Kita masih mencari jawapan ... Read More »

Cerita Selepas Seminggu

I am back

Selepas hampir seminggu tak buka blog, komen dah berderet minta dibalas. Spam pula dah beribu-ribu belum didelete. Maaflah kalau ada komen sesiapa yang TERmasuk ke dalam ruangan spam, sebab tak sempat nak check satu persatu. Tadi terus klik Empty Spam je untuk lenyapkan semua spam yang ada. Login ke akaun Nuffnang, rupanya ada dua CPUV yang sedang on going untuk bulan ... Read More »

Kerana Ramadhan Dan Syawal

biskut raya yang sedap

Blog puterikasih.com ni asalnya memang tiada niche yang tetap. Ikut suka hati je nak kongsi apa. Hasilnya jadi macam rojak. Semua jenis artikel ada, versatile la katakan. Kalau dinilai melalui keyword, macam-macam yang tertera….tentang blog, kucing, tips, petua, sukan,…. Tetapi sejak dua menjak ni, hampir 100 peratus keyword yang dicari dari blog ni berkaitan resipi, biskut, kek, krim, cupcake…Terus tenggelam ... Read More »

Scroll To Top