You are here: Home > Bicara Hatiku

Category Archives: Bicara Hatiku

Feed Subscription

Video Gadis Bertudung Biar Diri Dicabuli Oleh Artis Kpop

tanda soal

Video Gadis Bertudung Biar Diri Dicabuli Oleh Artis Kpop | Kecoh bila ramai dah membuka mulut dan mengkritik tindakan beberapa orang gadis bertudung dengan rela hati membiarkan diri dicabuli oleh artis Kpop. Puteri hanya mampu geleng kepala tengok video tu kat facebook. Beberapa orang gadis bertudung merelakan diri dipeluk cium oleh artis Kpop itu di depan khayalak ramai tanpa segan silu. ... Read More »

Selamat Tahun Baru 2015

Mercun

Selamat Tahun Baru 2015 buat semua pembaca blog puterikasih.com. Semoga hari hari yang bakal dilalui akan lebih baik dari sebelumnya. Apa yang kurang kita lebihkan dan perbaiki. Apa yang telah sedia baik, kita perhalusi lagi. Begitu cepat masa berlalu kan. 2014 telah berundur pergi. Tak akan kembali, tetapi pasti banyak kenangan pahit manis yang akan kita bawa bersama ke tahun ... Read More »

Bola Dan Blog, Harimau Malaya Dan Puterikasih

kucing merenung

Sebelum bermulanya bulan terakhir untuk tahun 2014, elok rasanya puteri buat penutup untuk bulan November terlebih dahulu. Sebelum tu nak ucap tahniah kepada pasukan Harimau Malaya yang berjaya mengalahkan pasukan Singapura malam tadi. Separuh masa pertama tu agak membosankan sikit, banyak pass sesama sendiri je tapi tak berjaya buat ‘finishing touch’. Tetapi di minit-minit terakhir tu barulah rasa berdebar-debar je ... Read More »

Ini Kisah Puteri

tanda soal

Begitu cepat masa berlalu, pejam celik bulan Oktober dah bakal melabuhkan tirainya. Tinggal dua bulan sahaja lagi sebelum tahun 2014 pula meninggalkan kita. Bagaimana dengan azam 2014? Sudah tercapai atau belum? Tahun 2014, puteri impikan untuk memiliki novel sendiri. Untuk sesiapa yang dah lama setia dengan blog puterikasih.com, pasti sedia maklum yang dulu puteri rajin kongsi artikel e-novel kat sini. ... Read More »

Scroll To Top