You are here: Home / Blog

Category Archives: Blog

Feed Subscription

Komen Spam

membalas komen

Sebelum ni puteri dah berkongsi tips untuk menangani komen negatif, kali ini puteri nak kongsikan tentang komen spam plak. Setiap hari, banyak sangat spam dalam ruangan komen. Mujurlah puteri letak moderation kalau tak memang jenuh nak mendelete satu persatu komen spam. Biasanya kebanyakkan komen berbentuk spam akan masuk terus ke ruangan spam, senang bila puteri buka blog, puteri terus empty ... Read More »

Terima Kasih Penyeri Blog Mac 2014

thank you

Entri penghargaan setiap awal bulan untuk menghargai setiap seorang pengomen dan pembaca di blog puterikasih.com terutamanya sepuluh pengomen paling tegar sepanjang bulan Mac 2014. Dan mereka adalah  Mizz Aiza  Raudzah  Faizal  Aisya Ahd  Green Leaf  Smart Dad  Azie Namico  Suri  Cik Yaya  Hafiz Kepada yang tersenarai dan juga kepada yang tak tersenarai tetapi tetap rajin singgah dan komen di sini. ... Read More »

CPUV Nuffnang #7 – Ford Fiesta

BE Nuffnang

Kebanyakkan CPUV Nuffnang yang melekat di blog ni telah pun dikreditkan, sekarang ni tinggal dua je lagi CPUV yang masih on going. CPUV yang ketujuh untuk tahun ini datangnya dari iklan Ford Fiesta Phase 2. Sedikit tentang iklan Ford Fiesta Phase 2, satu promosi sedang berlangsung untuk pembelian kereta Ford Fiesta 1.5L antaranya bayaran ansuran bulanan serendah RM568*, rebat tunai ... Read More »

Semak Statistik Blog

Tips Blog

Korang semak tak statistik blog? Statistik blog yang puteri maksudkan merangkumi jumlah pelawat yang sedang online pada satu masa, keyword pilihan, artikel yang sentiasa dicari, ranking alexa dan kesihatan blog. Selain semak ranking alexa, puteri suka semak statistik di google analytics dan juga di webmaster tools. Banyak info menarik tentang blog yang kita boleh dapat di google analytis contohnya macam ... Read More »

Scroll To Top