You are here: Home / Blog

Category Archives: Blog

Feed Subscription

CPUV Nuffnang #11 – Waku Doki

BE Nuffnang

Hari ini baru ada kesempatan nak buat artikel tentang Waku Doki. Pelik kan nama Waku Doki ni. Mula mula dapat CPUV Waku Doki ni, tertanya tanya juga, apa benda Waku Doki ni. Cari banner iklan ni kat blog, tak muncul pula. Jadi terpaksa google untuk mencari maksud Waku Doki. Menurut kamus urban, Waku Doki ni berasal dari perkataan Jepun iaitu ... Read More »

Terima Kasih Penyeri Blog Jun 2014

thank you

Artikel wajib di setiap awal bulan untuk menghargai setiap seorang penyeri blog puterikasih.com. Tidak kira yang rajin meninggalkan komen ataupun yang membaca tanpa meninggalkan nama, puteri sangat menghargai setiap kunjungan ke sini. Seperti bulan-bulan yang lepas, nama dan link blog 10 pengomen tegar akan puteri letakkan di sidebar blog ini selama 1 bulan. Rajin-rajin la singgah blog mereka ye. Tak rugi berkenalan ... Read More »

Di Mana Letaknya Kekuatan Dan Keistimewaan Blog?

Menaip entri blog

Sepanjang berblog ni, pernah tak korang terfikir Di Mana Letaknya Kekuatan Dan Keistimewaan Blog korang.  Biarpun mungkin ada berjuta-juta blog yang lain, masih ada yang sudi baca artikel yang korang hasilkan. Tak kiralah yang tinggalkan komen atau sekadar menjadi silent reader, tetap ada juga yang baca kan. Kekuatan Dan Keistimewaan Blog Mungkin terletak pada :- 1) Rekabentuk Blog – Rekabentuk blog ... Read More »

Kesalahan Ketika Baru Menulis Blog

Tujuan dan niat berblog

Kadang-kadang bila ada masa terluang puteri suka membaca artikel-artikel berkaitan dunia blog. Saja untuk menambah ilmu. Puteri masih ingat lagi,  pertama kali puteri buat blog lebih tiga tahun dulu, masa tu memang langsung tak ada ilmu tentang dunia blogging. Jangan kata SEO, nak edit blog sendiri pun tak pandai masa tu. Buat blog semata-mata nak ada tempat untuk menaip je. ... Read More »

Scroll To Top