You are here: Home / Blog

Category Archives: Blog

Feed Subscription

CPUV Nuffnang #15 – Air Asia Go

BE Nuffnang

CPUV ke 15, kali ini dari Air Asia Go – Korea Sale. CPUV Nuffnang ni dah melekat di blog sejak 5 Ogos yang lepas dan seperti biasa, puteri selalu lewat kongsikan artikel berkenaan CPUV. Dah hampir seminggu baru nak kongsi. AirAsiaGo.com sedang mengadakan tawaran istimewa tiket ke Korea. Sesiapa yang teringin nak ke korea, masa tengah ada promosi ni lah ... Read More »

CPUV Nuffnang #14 – Mayfair Bodyline

BE Nuffnang

CPUV Nuffnang yang ke 14 untuk tahun ini datangnya dari iklan Mayfair Bodyline. Sesiapa yang nak kuruskan badan mesti akan berminat dengan iklan ni. Iklan CPUV dari Mayfair ini dah mula menari di blog ini sejak  4 Ogos yang lepas. Sepatutnya hari tu lagi nak buat artikel tentang ni, tapi baru malam tadi puteri dapat melihat iklan Mayfair kat blog. ... Read More »

CPUV Nuffnang #12 & #13

BE Nuffnang

Blog puterikasih.com dapat dua CPUV dari Nuffnang. Semalam dapat satu dan hari ini dapat satu lagi. Tapi untuk artikel ini, puteri tak nak cerita tentang CPUV untuk bulan Ogos, sebab banner iklan tu belum kelihatan lagi, jadi tak dapat kongsikan tentang kedua-dua iklan tersebut. Sebenarnya bulan lepas, selain CPUV Waku Doki yang masih on going, blog ini dapat lagi dua ... Read More »

Mula Naik Semula

page views

Pagi tadi tak sempat nak tulis artikel baru tapi target bulan ni nak cuba taip 1 artikel sehari. Jadi tak kira la awal atau lewat janji kena juga update entri. Minggu lepas trafik blog turun menjunam. Maklumlah semua tengah mood beraya, mana ada orang nak baca blog. Puteri pun tak menaip artikel baru, blog pun langsung tak berusik. Kebanyakkan yang singgah ke blog puterikasih.com masa itu ... Read More »

Scroll To Top