You are here: Home / Blog

Category Archives: Blog

Feed Subscription

CPUV Nuffnang 18 & 19 – Bulan September

BE Nuffnang

Tadi buka dashboard Nuffnang nampaknya ada 3 CPUV yang sedang berjalan. Satu diterima dalam bulan Ogos, iaitu CPUV yang ke 16 untuk tahun 2014 dari HP manakala CPUV 18 dan 19 yang baru diterima bulan September ini datangnya dari RMK Autumn dan RWG Ice Age. Memandangkan puteri tak berapa aktif di blog, setakat artikel ini ditaip, puteri belum pernah lagi nampak ... Read More »

CPUV Nuffnang #17 – Kotex SELV

BE Nuffnang

Hari ini dapat CPUV yang ke 17 untuk tahun 2014 dari Nuffnang. CPUV kali ini datangnya dari Kotex. CPUV yang ke 16 pun masih ongoing. Yang tu dari HP PC Demand Gen Digital. Sayangnya puteri tak dapat buat artikel tentang iklan HP PC tu sebab puteri tak pernah nampak bannernya di blog puterikasih.com. Tak tahu pun iklan tu berkaitan apa. ... Read More »

Terima Kasih Penyeri Blog Ogos 2014

thank you

Nampaknya hari ini baru sempat buat artikel penghargaan untuk penyeri blog. Terima kasih kepada semua yang rajin meninggalkan komen di sepanjang bulan Ogos 2014. Berseri-seri setiap artikel puteri dengan celoteh ringkas dari korang. Terhibur dan bertambah semangat untuk terus menaip kat sini. Seperti selalu, link blog untuk 10 pengomen tegar akan puteri letakkan di sidebar selama sebulan. Kalau korang tengah blogwalking, bolehlah ... Read More »

CPUV Nuffnang #15 – Air Asia Go

BE Nuffnang

CPUV ke 15, kali ini dari Air Asia Go – Korea Sale. CPUV Nuffnang ni dah melekat di blog sejak 5 Ogos yang lepas dan seperti biasa, puteri selalu lewat kongsikan artikel berkenaan CPUV. Dah hampir seminggu baru nak kongsi. AirAsiaGo.com sedang mengadakan tawaran istimewa tiket ke Korea. Sesiapa yang teringin nak ke korea, masa tengah ada promosi ni lah ... Read More »

Scroll To Top