You are here: Home > Blog

Category Archives: Blog

Feed Subscription

Terima Kasih Penyeri Blog Oktober 2014

thank you

Haih terlewat lagi nampaknya. Dah nak masuk 4 haribulan, baru tergedik nak buat entri penghargaan untuk penyeri blog puterikasih.com di sepanjang bulan Oktober 2014. Bulan lepas dapat buat 14 artikel je, satu artikel lebih berbanding bulan September. Tapi ada beberapa artikel dapat masuk first page di tempat pertama, jadi dapat maintain trafik. Puteri nak ucapkan jutaan terima kasih kepada setiap ... Read More »

Apa Kes CPUV Berderet?

BE Nuffnang

Terkejut bila login dashboard Nuffnang siang tadi. Tiba-tiba dapat CPUV berderet-deret. Selalunya kalau dapat CPUV pun satu atau dua je, paling banyak dalam 5 yang aktif. Ini tiba-tiba dapat 14 CPUV. Nuffnang ada system error ke apa? Tapi bila teliti balik, ada iklan yang duplicate 3 kali. Mungkin Nuffnang ada system baru,. Lagipun setiap iklan ada tiga saiz banner yang ... Read More »

Terima Kasih Penyeri Blog September 2014

Terima Kasih

Dah nak masuk 7 haribulan Oktober baru sempat nak buat artikel penghargaan untuk penyeri blog puterikasih.com di sepanjang bulan September 2014. Entah macam mana boleh terlepas pandang nak buat artikel ini. Terima kasih kepada semua pembaca yang sudi singgah ke sini. Tidak kira yang tersenarai dalam carta 10 pengomen tegar mahupun yang tidak tersenarai. Kepada silent reader juga, terima kasih ... Read More »

CPUV Nuffnang #20 – Proton PCC

BE Nuffnang

Baru cashout jumlah terkumpul kat Nuffnang tadi. Sejak mula meletakkan banner iklan Nuffnang di blog ini, sudah enam kali puteri cashout termasuk yang tadi. Memang sejak dulu, setiap enam bulan sekali puteri akan cashout. Sekarang ni earning dah jadi RM0.00 tapi syukurlah sebab ada 5 CPUV yang sedang on going. Dua dah buat entri. Yang dua lagi baru dapat hari ini. Tapi sebelum puteri ... Read More »

Scroll To Top