You are here: Home > Blog

Category Archives: Blog

Feed Subscription

Kumpulkan Semua Menjadi Satu

BE Nuffnang

Login ke akaun Nuffnang tadi untuk melihat jika ada CPUV baru yang sedang on going, sementara ada masa terluang untuk mengupdate ni, bolehlah buat artikel penghargaan. Tetapi nampaknya bulan Disember 2014 ni, sekali lagi Nuffnang dan para pengiklan bermurah hati untuk memberi CPUV. Tiada kesempatan untuk buat satu persatu, lagipun bila kurang masa menghadap blog, sukar untuk melihat banner-banner CPUV ... Read More »

Plugin Yang Wajib Ada Di Blog WordPress

Tips Blog

Puteri nak kongsikan beberapa plugin yang wajib ada atau dipasang di blog wordpress. Baru-baru ini puteri terbaca di sebuah artikel berkaitan kesan penggunaan terlalu banyak plugin di blog. Memandangkan ramai pembaca blog puterikasih.com menggunakan blog wordpress, jadi puteri nak kongsikan maklumat yang puteri baca tu dengan korang. Pengguna blogspot pun wajib baca untuk tambah pengetahuan, mana tahu esok lusa nak ... Read More »

Dah Bagi Berderet Tapi Tak Promo

BE Nuffnang

Akibat jarang update blog, puteri tak sempat nak buat artikel berkaitan deretan CPUV yang melekat di blog ini untuk bulan Oktober dan November 2014. Nuffnang dah bagi berderet CPUV tu, tapi puteri kesuntukkan masa untuk promo satu persatu. Dah terima tu kenalah buat sedikit penghargaan kan. Tapi takkan nak buat satu persatu, lagipun banyak dah ‘credited’. Kalau nak kongsi satu ... Read More »

Terima Kasih Penyeri Blog November 2014

Terima Kasih

Dah masuk hari kedua di bulan Disember. Pantasnya waktu bergerak atau kita yang sentiasa melengahkan masa. Hujung tahun, ramai yang mengadu sibuk, puteri salah seorang darinya. Rasa macam banyak perkara nak kena siapkan. Apa yang penting kita dahulukan, yang kurang penting boleh ambil masa untuk selesaikan. Berbalik kepada tajuk entri Terima Kasih Penyeri Blog November 2014. Walaupun puteri tak kerap update, ... Read More »

Scroll To Top