You are here: Home / Santai

Category Archives: Santai

Feed Subscription

Perkataan Apa Yang Anda Nampak?

mata

Kata orang dari mata turun ke hati. Bukan hanya melihat wajah seseorang kita boleh jatuh hati tapi dengan membaca apa yang ditaip pun boleh sampai ke hati. Betul tak? Sebab tulah hampir setiap blog ada pembaca setia. Tanpa deria penglihatan, dunia akan menjadi gelap. Jadi memang penting untuk kita menjaga mata supaya kita dapat lihat keindahan alam disekeliling kita. Jangan ... Read More »

Ciri-ciri Lelaki Yang Penyayang

teduhan kasih

Macam mana nak tahu lelaki itu penyayang? Itulah soalan yang ditanyakan kepada puteri oleh seorang rakan baik.  Terkejut juga tetiba disoal sebegitu. Sempat juga puteri soal dia balik. “Kenapa tetiba nak tau tentang lelaki penyayang ni?” Dan jawabnya..teringin nak ada teman lelaki macam Ehsan. Ehsan? La rupanya kawan puteri tu terpikat pada watak Ehsan yang dilakonkan oleh Adi Putra dalam ... Read More »

Sanggup Ke Nak Makan?

Nasi goreng comel

Nampaknya jadual mengupdate blog masih belum pulih. Kalau dulu setiap pagi dah ada entri baru, sekarang ni dah nak masuk tengahari baru berkesempatan nak menaip entri.  Sebut tentang tengahari, korang dah makan tengahari atau belum? Ke ada yang belum bersarapan pun lagi? Dulu puteri suka sangat skip sarapan dengan alasan tak sempat, tapi sekarang ni waktu makan cuba di jaga ... Read More »

Tonton Online Masterchef Selebriti Malaysia Musim Kedua

Masterchef Selebriti Musim kedua

Kalau haritu puteri bercerita tentang penangan candy crush, kali ni nak cerita pula tentang penangan Masterchef Selebriti Malaysia Musim Kedua yang setiap episodnya puteri tonton secara online. Masterchef Selebriti Malaysia 2 ni telah pun memasuki minggu yang keenam dan telah pun menayangkan 22 episod di Astro, tapi puteri lebih suka menonton rancangan ni secara online. Dan baru tadi puteri sempat ... Read More »

Scroll To Top