You are here: Home > Sharing

Category Archives: Sharing

Feed Subscription

Ada Ramuan Dalam Roti Yang Bahaya Untuk Kesihatan?

Roti

Betul ke ada ramuan dalam beberapa jenis roti yang bahaya untuk kesihatan? Selain nasi, roti juga menjadi antara makanan yang boleh dikatakan setiap hari kita akan makan. Mungkin ada antara kita yang tak pernah terfikir ada bahan-bahan yang digunakan dalam pembuatan roti itu ada kesan sampingan yang boleh membahayakan kesihatan kita Info yang puteri dapat setelah membaca satu artikel dalam mingguan wanita, puteri ... Read More »

Rawat Stress Dengan 8 Jenis Makanan Dan Minuman

marah

Puteri nak kongsi cara nak rawat stress dengan 8 jenis makanan dan minuman yang mudah didapati. Stress dan makan adalah sesuatu yang cukup sinonim. Selalunya bila seseorang itu stress atau tertekan, dia akan menjadikan makanan sebagai terapi. Tetapi perlu diingat, makan berlebihan akan membuat berat badan naik secara mendadak. Tak pasal-pasal nanti lagi bertambah stress. Tapi puteri ada terbaca dalam satu artikel, ... Read More »

Cara Semak Dan Kemaskini Permohonan BR1M 2015 Secara Online

BR1M 2015

Cara untuk Semak dan Kemaskini Permohonan BR1M 2015 secara online pasti dicari-cari. Untuk Permohonan baru BR1M 2015 pun dibuka juga. Bermula 1 Disember (hari ini) sehingga 31 Disember, pemohon-pemohon yang layak sebelum ini bolehlah membuat semakan. Ada sedikit perbezaan berbanding tahun lalu, dimana sebelum nak buat kemaskini tu kena jawab dua soalan keselamatan. Soalan mudah je berkaitan pemohon. Lepas dah jawab, ... Read More »

Tips Memikat Hati Pelanggan Online

Buat duit dengan blog

Puteri tertarik pada satu artikel dalam majalah mingguan wanita tentang tips untuk memikat hati pelanggan online. Tips ini boleh dipraktikkan oleh sesiapa sahaja yang menjalankan perniagaan secara online untuk menambah bilangan pelanggan. Memandangkan ramai juga rakan-rakan blogger dan pembaca blog ini yang menjalankan perniagaan secara online, puteri rasa eloklah puteri kongsikan cara-cara untuk memikat hati pelanggan dan buat pelanggan puas hati ... Read More »

Scroll To Top