You are here: Home / Sharing

Category Archives: Sharing

Feed Subscription

101 Resipi Biskut Raya

Bahulu

Siapa nak resipi biskut raya yang sedap? Sekarang ni musim mencari resipi biskut raya di laman google. Berderet reseipi yang akan terpapar. Kalau malas nak google satu demi satu resipi, dapatkan je 101 RESIPI KUIH RAYA. Apa yang menarik tentang 101 Resipi Kuih Raya? Ada 101 resipi kuih raya yang lengkap. Diajar langkah demi langkah, jadi pasti hasilnya, kuih raya ... Read More »

Cara Buat Mangkuk Coklat Yang Kreatif

Buah Strawberi

Tengah layari internet, puteri terjumpa sekeping gambar yang menunjukkan cara untuk buat mangkuk coklat yang kreatif. Langkah-langkah untuk membuat mangkuk coklat tersebut nampak mudah tapi hasilnya pasti memuaskan hati. Uniknya mangkuk coklat itu nanti boleh diisikan dengan pencuci mulut seperti puding, agar-agar, buah-buahan ataupun aiskrim. Dan yang bestnya, lepas dah habis makan pencuci mulut tersebut, bolehlah makan dengan mangkuk-mangkuknya sekali…hehehe Cuma ... Read More »

Belajar Buat Biskut Raya 2014

biskut raya yang sedap

Musim buat biskut raya 2014 telah bermula. Ramai dah yang mula mencari resipi nak buat biskut raya yang sedap. Selain dari membelek buku resipi tu, boleh cuba dapatkan CD Panduan Buat Biskut Raya. Dalam Panduan Buat Biskut Raya itu akan diajar langkah demi langkah untuk membuat 10 jenis biskut raya yang berbeza. Antaranya: Resipi Biskut Kacang Hijau – Biskut ini jenis ... Read More »

Belajar Buat Duit Dari Rumah Secara Percuma

duit

Zaman sekarang ni semua benda kena bayar, tak ada benda yang free. Jadi bila cakap tentang belajar buat duit dari rumah secara percuma, memang majoriti yang tak akan percaya. Mereka kata scam. Mula-mula dulu puteri pun tergolong dalam majoriti tu. Masa pertama kali puteri terbaca tentang WEBINAR PERCUMA yang akan membongkar rahsia untuk jana pendapatan dari rumah, puteri jadi was ... Read More »

Scroll To Top