You are here: Home > Special Entry

Category Archives: Special Entry

Feed Subscription

Happy Birthday Adik Manis

birthday

Seorang lagi geng September menyambut ulangtahun kelahirannya pada hari ini, 18 September. Dia ni adalah pengomen tegar kat blog puteri merangkap adik manis puteri yang memang comel dan peramah orangnya. Cuma sejak kebelakangan ni dia agak sibuk, tetapi tetap juga sudi singgah meninggalkan komen bila ada masa terluang. Siapa dia yang puteri maksudkan? Dia adalah Aisya, pemilik blog All About Life Puteri ... Read More »

Istimewa Untuk Sahabat Yang Ceria

birthday

Ingatkan hari ni 3 haribulan…rupanya dah 4 September. Bila sibuk, sampai tarikh pun lupa. Tapi mujurlah belum terlambat untuk buat artikel istimewa ini. Bestnya bila menjadi blogger, kita dapat tambah ramai kawan baru. Ada yang sekadar kenalan biasa, ada yang akan menjadi kawan rapat yang sentiasa bertegur sapa dan bertanya khabar. Dan lagi best bila persahabatan itu turut berterusan di ... Read More »

Istimewa Untuk Adik Manis

kek coklat

Satu lagi entri istimewa untuk Geng September. Bukan geng kongsi gelap yer…hehehe. Kali ini untuk seorang adik manis yang bernama Aisya. Puteri kenal Aisya pun melalui blog, belum berkesempatan lagi untuk jumpa di luar alam maya. Dia antara pembaca blog puterikasih.com yang paling setia, sejak mula-mula puteri buat blog ni lagi. Malah dah banyak kali dah Aisya jadi juara carta ... Read More »

Untuk Sahabat Yang Awesome

birthday

  Niat di hati nak buat entri wordless wednesday tadi. Tapi macam tak sesuai pula kalau tak ada ucapan ringkas untuk the birthday girl. “Happy Birthday wahai sahabatku yang awesome. Mudah-mudahan sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segalanya. Thanks for your friendship and may it last forever. ” Puteri kenal birthday girl ni hanya di alam maya. Tapi dia antara rakan ... Read More »

Scroll To Top