You are here: Home / Special Entry

Category Archives: Special Entry

Feed Subscription

Istimewa Untuk Adik Manis

kek coklat

Satu lagi entri istimewa untuk Geng September. Bukan geng kongsi gelap yer…hehehe. Kali ini untuk seorang adik manis yang bernama Aisya. Puteri kenal Aisya pun melalui blog, belum berkesempatan lagi untuk jumpa di luar alam maya. Dia antara pembaca blog puterikasih.com yang paling setia, sejak mula-mula puteri buat blog ni lagi. Malah dah banyak kali dah Aisya jadi juara carta ... Read More »

Untuk Sahabat Yang Awesome

birthday

  Niat di hati nak buat entri wordless wednesday tadi. Tapi macam tak sesuai pula kalau tak ada ucapan ringkas untuk the birthday girl. “Happy Birthday wahai sahabatku yang awesome. Mudah-mudahan sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segalanya. Thanks for your friendship and may it last forever. ” Puteri kenal birthday girl ni hanya di alam maya. Tapi dia antara rakan ... Read More »

Selamat Hari Raya Aidilfitri

ketupat

Di kesempatan yang ada, sebelum semua bercuti berblog sempena hari raya, puteri ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir dan Batin kepada semua rakan-rakan blogger dan pembaca-pembaca blog puterikasih.com yang selama ini setia menyokong blog puterikasih.com. Jika ada salah dan silap, terkasar bahasa, terguris hati sesiapa dan untuk segala kekurangan, ampun maaf puteri pinta. Moga ikatan persahabatan yang ... Read More »

Hari Ibu Bukan Sehari

Selamat Hari Ibu

Biarpun hari ibu hanya diraikan sekali setahun tetapi kasih sayang seorang ibu tiada sempadan. Terlebih dahulu puteri ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Ibu kepada semua pembaca blog puterikasih.com yang bergelar ibu. Jasa dan pengorbanan seorang ibu, pasti tidak ternilai harganya. Mama, Ma, Mummy, Umi, Ibu…tidak kira apa juga panggilan yang diberi, jasa seorang ibu tak mampu kita balas. ... Read More »

Scroll To Top