Home > Special Entry

Special Entry

Happy Birthday Adik Manis

birthday

Seorang lagi geng September menyambut ulangtahun kelahirannya pada hari ini, 18 September. Dia ni adalah pengomen tegar kat blog puteri merangkap adik manis puteri yang memang comel dan peramah orangnya. Cuma sejak kebelakangan ni dia agak sibuk, tetapi tetap juga sudi singgah meninggalkan komen bila ada masa terluang. Siapa dia yang puteri maksudkan? Dia adalah Aisya, pemilik blog All About Life Puteri ... Read More »

Istimewa Untuk Sahabat Yang Ceria

birthday

Ingatkan hari ni 3 haribulan…rupanya dah 4 September. Bila sibuk, sampai tarikh pun lupa. Tapi mujurlah belum terlambat untuk buat artikel istimewa ini. Bestnya bila menjadi blogger, kita dapat tambah ramai kawan baru. Ada yang sekadar kenalan biasa, ada yang akan menjadi kawan rapat yang sentiasa bertegur sapa dan bertanya khabar. Dan lagi best bila persahabatan itu turut berterusan di ... Read More »

Istimewa Untuk Adik Manis

kek coklat

Satu lagi entri istimewa untuk Geng September. Bukan geng kongsi gelap yer…hehehe. Kali ini untuk seorang adik manis yang bernama Aisya. Puteri kenal Aisya pun melalui blog, belum berkesempatan lagi untuk jumpa di luar alam maya. Dia antara pembaca blog puterikasih.com yang paling setia, sejak mula-mula puteri buat blog ni lagi. Malah dah banyak kali dah Aisya jadi juara carta ... Read More »

Untuk Sahabat Yang Awesome

birthday

  Niat di hati nak buat entri wordless wednesday tadi. Tapi macam tak sesuai pula kalau tak ada ucapan ringkas untuk the birthday girl. “Happy Birthday wahai sahabatku yang awesome. Mudah-mudahan sentiasa dimurahkan rezeki dan dipermudahkan segalanya. Thanks for your friendship and may it last forever. ” Puteri kenal birthday girl ni hanya di alam maya. Tapi dia antara rakan ... Read More »

Selamat Hari Raya Aidilfitri

ketupat

Di kesempatan yang ada, sebelum semua bercuti berblog sempena hari raya, puteri ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri dan Maaf Zahir dan Batin kepada semua rakan-rakan blogger dan pembaca-pembaca blog puterikasih.com yang selama ini setia menyokong blog puterikasih.com. Jika ada salah dan silap, terkasar bahasa, terguris hati sesiapa dan untuk segala kekurangan, ampun maaf puteri pinta. Moga ikatan persahabatan yang ... Read More »

Hari Ibu Bukan Sehari

Selamat Hari Ibu

Biarpun hari ibu hanya diraikan sekali setahun tetapi kasih sayang seorang ibu tiada sempadan. Terlebih dahulu puteri ingin mengambil kesempatan untuk mengucapkan Selamat Hari Ibu kepada semua pembaca blog puterikasih.com yang bergelar ibu. Jasa dan pengorbanan seorang ibu, pasti tidak ternilai harganya. Mama, Ma, Mummy, Umi, Ibu…tidak kira apa juga panggilan yang diberi, jasa seorang ibu tak mampu kita balas. ... Read More »

Teristimewa Untuk ….

3 Mac 2013 menjelang tiba, dan tengah malam ni puteri nak buat entri special untuk sesesorang. Dah lama plan nak buat entri ni, tapi alahai sukar pula nak menyusun kata..hehe Dari gambar yang puteri selitkan dalam entri ini, korang pasti tahu entri ini adalah entri special untuk meraikan ulangtahun kelahiran seseorang. Korang mesti tengah fikir..puteri ni asyik sebut seseorang je ... Read More »

Selamat Tahun Baru Cina

Meriah bunyi mercun sana sini menyambut kedatangan Si Ular dan mengucapkan selamat tinggal pada Si Naga. Budak-budak kecil pastinya tidak sabar menunggu pagi untuk mengumpul ‘angpau’ dari mereka yang lebih tua. Eh bukan budak-budak je, yang belum berkahwin pun masih boleh menerima angpau tidak kira usia..yang penting SINGLE..hehe Di kesempatan ini, puteri ingin mengucapkan Gong Xi Fa Cai kepada semua ... Read More »