Artikel Terbaru

CPUV Nuffnang #11 – Waku Doki

BE Nuffnang

Hari ini baru ada kesempatan nak buat artikel tentang Waku Doki. Pelik kan nama Waku Doki ni. Mula mula dapat CPUV Waku Doki ni, tertanya tanya juga, apa benda Waku Doki ni. Cari banner iklan ni kat blog, tak muncul pula. Jadi terpaksa google untuk mencari maksud Waku Doki. Menurut kamus urban, Waku Doki ni berasal dari perkataan Jepun iaitu ... Read More »

Tragedi MH17

tragedi MH370

Tiada kata yang dapat mengambarkan perasaan puteri, saat pertama mendapat khabar mengenai tragedi yang menimpa MH17. Pesawat Boeing 777-200 milik Penerbangan Malaysia (MAS) yang dalam perjalanan dari Amsterdam ke KLIA itu dikatakan telah ditembak jatuh di perkampungan Grabovo, Donestk, Ukraine lewat malam tadi. Terkejut…tak percaya… sedih…marah, semuanya bercampur baur. Kita masih tertanya-tanya apa yang terjadi kepada MH370. Kita masih mencari jawapan ... Read More »

Cerita Selepas Seminggu

I am back

Selepas hampir seminggu tak buka blog, komen dah berderet minta dibalas. Spam pula dah beribu-ribu belum didelete. Maaflah kalau ada komen sesiapa yang TERmasuk ke dalam ruangan spam, sebab tak sempat nak check satu persatu. Tadi terus klik Empty Spam je untuk lenyapkan semua spam yang ada. Login ke akaun Nuffnang, rupanya ada dua CPUV yang sedang on going untuk bulan ... Read More »

Scroll To Top