Artikel Terkini

Tentang Tiga Baby Baru

Sanggup Berkongsi Anak

Asyik tulis tentang Harimau Malaya je, kita beralih topik tulis tentang kucing plak. Korang ingat lagi entri INI?  Puteri ada kongsikan tentang penambahan tiga ahli baru. Tapi masa tu tak ada gambar nak kongsikan sebab tiga baby kecik tu belum pandai nak bergambar. Sekarang ni budak bertiga tu dah besar sikit. Kalau sakat pun dah tak menangis macam mula-mula datang dulu. ... Read More »

Keputusan Malaysia Lwn Thailand, Final Pertama Piala AFF Suzuki 2014?

harimau muda

17 Disember, Malaysia lwn Thailand untuk Final Pertama merebut Piala AFF Suzuki 2014 dan keputusannya pasti ditunggu-tunggu. Untuk final pertama ini pasukan Harimau Malaya akan berdepan dengan pasukan Thailand di Stadium Rajamangala Bangkok, Thailand. Sepak mula dijangkakan tepat pukul 8 malam waktu Malaysia. Untuk yang tak dapat ke Thailand, bolehlah menonton perlawanan final pertama Malaysia vs Thailand secara langsung di ... Read More »

Resipi Jem Nenas Sedap Dan Mudah

nenas

Artikel ni puteri nak kongsikan resipi buat jem nenas yang sedap dan mudah. Semalam luangkan masa lebih kat dapur untuk siapkan jem nenas untuk kuih tat. Kalau kita google dan cari cara untuk buat jem nenas ni, memang macam-macam resipi yang ada. Bahan utama haruslah nenas tetapi bahan sampingan berbeza. Untuk yang pernah buat jem nenas ni, pasti tau nak buat ... Read More »

Kumpulkan Semua Menjadi Satu

BE Nuffnang

Login ke akaun Nuffnang tadi untuk melihat jika ada CPUV baru yang sedang on going, sementara ada masa terluang untuk mengupdate ni, bolehlah buat artikel penghargaan. Tetapi nampaknya bulan Disember 2014 ni, sekali lagi Nuffnang dan para pengiklan bermurah hati untuk memberi CPUV. Tiada kesempatan untuk buat satu persatu, lagipun bila kurang masa menghadap blog, sukar untuk melihat banner-banner CPUV ... Read More »

Malaysia Mara Ke Final Piala AFF Suzuki 2014

gembira

Tahniah Malaysia, Tahniah Pasukan Harimau Malaya kerana berjaya mara ke Final Piala AFF Suzuki 2014 selepas berjaya mengalahkan Vietnam dengan Aggregat 5 -4. Malaysia akan berdepan Thailand di Final nanti. Bolat itu bulat, jika beraksi dengan baik, tak mustahil untuk  bangkit dari kekalahan biarpun di tempat lawan. Dan malam tadi, pasukan Harimau Malaya telah membuktikan mereka bersemangat untuk berjuang dan ... Read More »

Scroll To Top