Artikel Terkini

Hantaran Dan Perkahwinan

ros merah

Hari ni baru sempat nak buka blog. Beberapa hari ni agak sibuk siapkan gubahan dulang hantaran. Musim cuti sekolah, memang ramai yang menamatkan zaman bujang. Ada sesiapa pembaca blog puterikasih.com yang baru berkahwin? Cantik tak gubahan hantaran yang puteri buat tu? Ada tujuh dulang hantaran kesemuanya dari pihak pengantin perempuan, tapi puteri kongsikan tiga je ye..malas nak upload banyak gambar. ... Read More »

Comel Tapi Garang

kucing comel

Baru selesai balas komen dan delete spam dari blog. Setiap hari beratus-ratus spam kat komen…rimas. Minggu ni puteri agak sibuk, banyak perkara kena selesaikan…jadi blog pun agak terabai sedikit. Update ni pun sebab nak kongsi latest edition kepada keluarga anak bulus puteri. Ayah puteri panggil dia Tiny sebab sekarang ni dialah yang paling kecil tapi nama tu macam tak sesuai je bila ... Read More »

Penangan Rainbow Loom Bands

Pelangi

Hebat betul penangan Rainbow Loom Bands. Pusing kiri, pusing kanan..hampir di mana-mana sahaja ada Loom Band. Getah berwarna warni yang semakin menjadi kegilaan budak-budak dan para remaja. Yang tak berapa nak remaja macam puteri ni pun tertarik juga. Tertarik je ye, tak pernah terfikir nak mencuba. Nak dijadikan cerita, semalam puteri singgah kedai untuk membeli barang untuk siapkan tempahan. Sampai ... Read More »

CPUV Nuffnang #17 – Kotex SELV

BE Nuffnang

Hari ini dapat CPUV yang ke 17 untuk tahun 2014 dari Nuffnang. CPUV kali ini datangnya dari Kotex. CPUV yang ke 16 pun masih ongoing. Yang tu dari HP PC Demand Gen Digital. Sayangnya puteri tak dapat buat artikel tentang iklan HP PC tu sebab puteri tak pernah nampak bannernya di blog puterikasih.com. Tak tahu pun iklan tu berkaitan apa. ... Read More »

Istimewa Untuk Sahabat Yang Ceria

birthday

Ingatkan hari ni 3 haribulan…rupanya dah 4 September. Bila sibuk, sampai tarikh pun lupa. Tapi mujurlah belum terlambat untuk buat artikel istimewa ini. Bestnya bila menjadi blogger, kita dapat tambah ramai kawan baru. Ada yang sekadar kenalan biasa, ada yang akan menjadi kawan rapat yang sentiasa bertegur sapa dan bertanya khabar. Dan lagi best bila persahabatan itu turut berterusan di ... Read More »

Scroll To Top