Artikel Terbaru

Jenis Artikel Yang Tidak Perlu Menaip Panjang Lebar

Menggunakan gambar dalam entri blog

Kekurangan masa untuk menaip artikel blog yang panjang lebar setiap hari? Atau kehilangan idea untuk mengarang ayat…sebenarnya ada beberapa jenis artikel yang boleh ditaip secara ringkas, tidak perlu pening menyusun kata tetapi artikel itu masih mempunyai peluang yang tinggi untuk menjadi artikel yang popular. 1) Artikel Perbincangan – Buat artikel berbentuk perbincangan. Pilih satu topik yang menarik untuk dibincangkan. Tulis ... Read More »

5 Cara Mudah Dan Cepat Buat Duit Online

Buat duit dengan blog

Apa cara mudah dan cepat untuk buat duit online? Menjana pendapatan sampingan secara online seolah dah menjadi satu trend. Lebih mudah bila hampir setiap rumah ada internet. Jadi tak perlulah bersusah payah ke kafe cyber atau guna internet ketika di tempat kerja sahaja kan. Dalam artikel ni puteri nak kongsikan 5 cara mudah dan cepat untuk buat duit online. Antaranya. 1) ... Read More »

Cara Mengempiskan Perut Buncit

petua kempiskan perut

Korang ada masalah perut buncit? Puteri nak kongsikan cara atau tips untuk mengempiskan perut yang buncit dengan berkesan. Biasanya jika kita kurang bersenam ataupun mengamalkan makan malam yang hampir dengan waktu tidur memang akan mengalami perut yang buncit. Tak percaya, cubalah makan setiap malam, dalam setengah jam tu korang pergi tidur. Dalam masa seminggu dua, perut pasti akan buncit sebab ... Read More »

Scroll To Top