You are here: Home > Tag Archives: e-novel

Tag Archives: e-novel

Feed Subscription

Suka Duka Februari

Bulan Februari telah pun melabuhkan tirainya. Terasa begitu pantas ianya pergi. Namun perginya meninggalkan kenangan suka dan duka. Kenangan yang pastinya akan terus segar di ingatan dan menjadi nukilan memori. Macam buat ayat novel dah puteri ni kan. Rindu nak menulis novel di blog ini. Tapi entri untuk novel baru terpaksa ditangguhkan seketika kerana puteri nak tumpukan pada yang lebih ... Read More »

Sunday Special #8

  Happy Sunday korang Dah sarapan lom? Apa plan korang untuk hari ini? Ada beberapa kisah yang puteri nak kongsikan dengan korang minggu ini, antaranya :- 1) E-NOVEL Cinta Ini Takdirku Akhirnya tamatlah sudah kisah Cinta Ini Takdirku di blog puteri. Untuk korang yang tak sempat lagi membacanya bolehlah klik kat banner E-Novel ini di sidebar blog puteri atau boleh ... Read More »

Berakhirnya Cinta Ini Takdirku

  Selamat petang korang. Petang semalam puteri telah publish episod terakhir E-Novel Cinta Ini Takdirku. Rasa sedih pula nak buat episod terakhir tu sebab lebih dari sebulan puteri menaip untuk e-novel tu. Namun setiap permulaan pasti ada pengakhiran. Puteri nak ucapkan ribuan terima kasih kepada semua pembaca setia e-novel Cinta Ini Takdirku terutamanya rakan-rakan seperti Aisya, Ayie, JR, Zuna, Cik ... Read More »

Scroll To Top