You are here: Home > Tag Archives: followers

Tag Archives: followers

Feed Subscription

Say Bye Bye To August

  Bulan ogos 2011 telah pun melabuhkan tirainya. Banyak kenangan pahit manis yang telah pun tercatat dalam diari hidup masing-masing. Yang dah berlalu kini hanya tinggal kenangan dan panduan untuk menempuh hari esok yang bakal mendatang. Sebut tentang kenangan, perjalanan blog PUTERIKASIH pun berubah dari hari kehari. Jadi sebelum memulakan catatan untuk bulan yang baru, rasanya elok juga aku review ... Read More »

999

    Tajuk yang teramat short, namun bermakna kan. Sebut je 999, semua orang akan terbayangkan panggilan kecemasan. Opss tapi janggan gatai-gatai pergi dail 999 tu kalau tiada kecemasan. Jangan menganggu mereka-mereka yang tengah bertugas demi menjaga keselamatan semua. Tapi untuk entri ni aku bukan nak tulis tentang panggilan kecemasan namun ada sesuatu yang berkaitan dengan angka 999. Tadi semasa ... Read More »

Berlalunya Bulan Julai

  Begitu cepat masa berlalu. Pejam celik, dah masuk bulan yang kelapan untuk tahun 2011.  Maksudnya juga dah masuk bulan ketiga aku menggunakan blog WP ini. Bulan lepas iaitu bulan Julai, aku memang agak sibuk. Sedikit sebanyak kesibukkan ku itu memberi kesan terhadap blog aku ni. Dengan entri yang agak kurang, ku rasakan seperti blog aku mulai hambar. Dalam kesibukkan ... Read More »

Kisah Blog Di Bulan Jun

  Harini dah masuk hari kedua di bulan Julai. Maksudnya juga dah sebulan lebih aku dah menggunakan blog berdot com ini. Aku start guna blog Puteri Kasih pada 22 Mei yang lepas. Banyak yang aku pelajari dan masih banyak lagi yang perlu aku belajar. Terima kasih buat sifu kesayangan ku Bro Framestone yang sentiasa bersabar mengajar anak didiknya yang pada ... Read More »

Scroll To Top